Μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο AC IOANNINON “ZIKOS TEAM” στην Τουρκία

Τεράστια επιτυχία για τον σύλλογο AC IOANNINON “ZIKOS TEAM” ξεκινώντας με το δεξί την νέα του αγωνιστική χρονιά με την συμμετοχή στο πρώτο επίσημο Παγκόσμιο Βαθμολογούμενο Πρωταθλήμα, επιπέδου G2 στο PRESIDENT’S CUP στην Τουρκία.

Ο αθλητής του AC IOANNINON ΜΠΟΥΚΛΑΣ ΠΕΤΡΟΣ σήμερα ήταν σε πολύ καλή αγωνιστική ετοιμότητα και κατάφερε να κατακτήσει το Χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία +78 κιλά Εφήβων.

Η πρώτη νίκη του αθλητή Μπούκλα σημειώθηκε επί του πρωταθλητή απο το την Τουρκία, αμέσως μετά στα προημιτελικά έκαμψε την αντίσταση του Σέρβου αθλητή και Νούμερο 1 στην κατάταξη του πρωταθλήματος και στον ημιτελικό ηττήθηκε στις λεπτομεριες 2-1 απο τον Τούρκο πρωταθλητή κατακτώντας το Χάλκινο μετάλλιο στην Κωνσταντινούπολη σηκώνοντας ψηλά την Ελληνική σημαία και κάνοντας μας όλους περήφανους!!!

Ο αθλητής του Συλλόγου AC IOANNINON Μπούκλας Πέτρος με την κατάκτηση του μεταλλίου πήρε ταυτόχρονα και την απευθείας πρόκριση με την Εθνική Ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωταθλήμα Νέων Ανδρών U-21 για 3η χρόνια στην αθλητική του καριέρα!!!

Ο προπονητής του μετά το πέρας των αγώνων μας δήλωσε :” Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απο την σημερινή απόδοση του αθλητή μου γιατί αγωνίστηκε με πάθος και με μεγάλη όρεξη να κατακτήσει το μετάλλιο, ταυτόχρονα νιώθω περήφανος που παρ όλες τιε δυσκολίες του ταξιδιού και λόγω των σεισμών στην γειτονική μας χώρα ο Πέτρος έδειξε συγκέντρωμενος στιν στόχο μας. Επόμενος σταθμός μας το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα για άλλη μια χρονιά.”