Μην μας προκαλείτε γιατί θα…..

Ελπίζω αγαπητοί μου να σας βρίσκω πάνω απ όλα υγιείς, γιατί αυτό είναι και το ουσιαστικότερο όλων, όχι μονο κατα την περίοδο της πανδημίας φυσικά. Απλά η όλη κατάσταση ήρθε για να μας το υπενθυμίσει με μάυρα έντονα γράμματα.

Να λοιπόν που παρά τις αντίθετες απόψεις των υπευθύνων της Κυβέρνησης κατα το Μάιο, το 4ο κύμα του κορονοϊού είναι εδώ. Κάθε μέρα κοντά στο 3χίλιαρο τα κρούσματα και έχει κι άλλο…Μου αρέσει που γίνεται και λόγος για πανυγήρια τον Αυγουστο κλπ…

Ξεκίνησε και ο “εμφύλιος” εμβολιασμένων και μή και όλα πάνε πρίμα.. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω ούτε να νουθετήσω κανέναν για το εμβόλιο. Εγώ, αν ενδιαφέρει κανέναν τα έκανα και ο Θεός βοηθός.

Το σκηνικό εμφυλίου και διαχωρισμού που έντεχνα στήνεται απο τα κόμματα και φυσικά τα καλοταϊσμένα ΜΜΕ των Αθηνών, μόνο ένα πράγμα μου φέρνει στο μυαλό. Μεσαίωνας. Ο εργασιακός έχει ήδη ξεκινήσει. Πάρτε διαβάστε το νέο Νομοσχέδιο και θα καταλάβετε…Τα υπόποιπα έπονται.

Κοκκίνησε απο κρούσματα η Κρήτη! Ουάου@! Η Μύκονος; Η Σαντορίνη; Πώς πάνε;Και σκεφτείτε οτι και καλά για να πας σε νησί θέλει ή να έχεις κάνει και τα 2 εμβόλια και να έχουν περάσει και 2 βδομάδες, ή pcr ή rapid. Ε πώς διάολο κοκκίνησε τότε; Αφου το Μάιο ήταν covid free τα νησιά…

Στο καράβι για Κέρκυρα πάντως που ταξίδεψα εγω πρίν λίγες μέρες, σχεδον κανείς δεν φορούσε μάσκα στο εσωτερικό του πλοίου, όπως λέει ο Νόμος. Που βέβαια αν τηρούνταν σωστά, ίσως όντως και να μήν χρειαζόταν…Αλλά εδώ…Ελλαδιστάν.

Κάνουν το ίδιο λάθος με πέρσι με τον τουρισμό. Όλοι χύμα να αρπάξουμε ότι προλάβουμε μπας και βγεί χειμώνας. Και φυσικά τα σπασμένα θα τα πληρώσουμε εμείς οι μ@λ@κες το χειμώνα. Βασικά ίσως και τέλος Αυγούστου….

Μου αρέσει που ανακοινώνουν κιόλας οτι τα σχολεια, Πανεπιστήμια κλπ θα ανοίξουν κανονικά το Σεπτέμβριο.Φυσικά όχι νωρίτερα όπως θα έπρεπε μπας και ξεστραβωθεί κανα παιδάκι και καλυφθεί κάτι απο το χαμένο έδαφος.. Μη χάσει κανείς το μπανιο του….

Το ωραίο είναι οτι έτσι και γίνει καμια στραβη και παμε σε εκλογές, αν οι φωστήρες των κομμάτων κρίνουν έτσι, θα χρειαστούν πάνω απο 3 κόμματα για να φτιάξουν Κυβέρνηση…Βέβαια προηγουμένως θα έχει καταστραφει η Οικονομία, αλλα δε βαριέσαι… Η απλή να φύγει και βλέπουμε.

Στα Γιάννενα κάθε μέρα έχουμε μια 50αρα κρούσματα, αλλά οι πολιτικοί άρχοντες έχουν άλλα στο μυαλό τους. Γενικά είμαστε όπως είναι η Ελλάδα κάθε καλοκαίρι. Δεν πα να έχει κορονοϊό, η μνημόνιο, εμείς τα ίδια. ΓΤΠΚ. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Τους βολεύει ο διαχωρισμός εμβολιασμένων και μή, για να μας φορέσουν το κλείσιμο, όποτε αυτό έρθει. Αλλά είναι τόσο ηλίθιοι και προβλέψιμοι όλοι τους που πλέον ο κόσμος τους έχει πάρει χαμπάρι. Και ίσως όλο αυτό το σκηνικό οδηγήσει σε συνέπειες που τρέμουν ακόμη και να τις σκεφτούν οι πολιτικοί.

Μην τα ρίχνετε όλα στον κόσμο ηλίθιοι. Ούτε στους νέους, ούτε στους ανεμβολίαστους, ούτε και στους εμβολιασμένους. ΕΣΕΙΣ, και μιλώ για όλα τα κόμματα. ΕΣΕΙΣ δεν κάνετε καλά τη δουλεια σας. Και ποιά η δουλειά σας που λέει και το Σύνταγμα; Να προστατεύετε τα συμφέροντα μας. Των Ελλήνων πολιτών. Τους οποίους έχετε γραμμένους στις off shore σας…Και οι οποίοι αν ενωθούν, όπως έχει και ιστορικά αποδειχθεί, θα σας δώσουν την τιμωρία που σας πρεπει.

Ουαί και αλίμονο εαν για χάρη των…τουριστών, δηλαδή των υπερπλούσιων Βαλκάνιων γειτόνων, γιατί οι φραγκάτοι πήγαν και φέτος σε πιο σοβαρά κράτη,μας κλείσετε και φέτος το χειμώνα. Με οποιαδήποτε αιτιολογία. Γιατι πχ αυτά που είπε ο μισότρελος Άδωνις περι μέτρων μόνο για ανεμβολίαστους δεν παίζει να γίνουν. Θα γίνουν για όλους.

Μην προκαλείτε το κοινό αίσθημα άλλο.

Τελεία και παύλα. Ότι λέει ο τίτλος του άρθρου. Την συνέχεια την ξέρετε….