Μ. Ελισάφ: Συνάντηση στο Νεοχωρόπουλο- Οι υποψήφιοι της Κοινότητας

Με τους κατοίκους του Νεοχωρόπουλου συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Στη συνάντηση δόθηκε η δυνατότητα να γίνει εκτενής συζήτηση για τα προβλήματα της περιοχής και να παρουσιαστούν οι υποψήφιοι της Κοινότητας.

Πρόκειται για μία δυνατή ομάδα νέων που μένουν στην περιοχή, γνωρίζουν καλά την καθημερινότητά της και θέλουν να προσφέρουν ώστε να επιλυθούν τα προβλήματα και να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής.

Ο κ. Ελισάφ αναφέρθηκε στην βασική αρχή της παράταξής του για ενίσχυση των Συμβουλίων ώστε να έχουν την δυνατότητα άμεσης και αποτελεσματικής παρέμβασης και τόνισε με έμφαση ότι οι κοινότητες πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ισότιμες περιοχές στον ίδιο δήμο.

Τα βασικά θέματα που τέθηκαν από τους κατοίκους αφορούν στην άμεση ολοκλήρωση της πράξης εφαρμογής και την ολοκλήρωση των απαραίτητων έργων υποδομών.

Για την παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» αποτελεί προυπόθεση η ολοκλήρωση του αποχετευτικού δικτύου και η σύνδεση της περιοχής με την μονάδα βιολογικού καθαρισμού, κάτι που θα αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής και θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

Επιβεβλημένη είναι η λειτουργία της νέας δεξαμενής, η οποία είναι στο πιο ψηλό σημείο του οικισμού, έχει κατασκευαστεί πριν από πολλά χρόνια αλλά δεν λειτούργησε μέχρι τώρα, παρότι θα μπορούσε να δώσει οριστική λύση στα προβλήματα υδροδότησης του οικισμού.

Εκτενής συζήτηση έγινε για την κατασκευή του σχολείου που δεν κατέστη εφικτή μέσω του ΕΣΠΑ. Ο κ. Ελισάφ υπογράμμισε την ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την υλοποίηση ενός δίκαιου αιτήματος των κατοίκων.

Τέλος τόνισε ότι θα εξεταστεί η δυνατότητα κατασκευής γηπέδου ποδοσφαίρου, αίτημα που τέθηκε από πολλούς κατοίκους του Νεοχωρόπουλου.

Υποψήφιοι στην Κοινότητα Νεοχωρόπουλου είναι οι:

 

ΓΟΥΝΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

 

ΚΑΡΑΠΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 

ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

 

ΚΥΡΟΧΡΗΣΤΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

 

ΜΠΟΖΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

ΜΠΟΖΙΟΥ ΛΑΜΠΡΙΝΗ

 

ΝΙΑΒΗ ΧΑΡΑ

 

ΤΑΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ