Νέο, ανακαινισμένο κτίριο και αγιασμός για το 10ο Νηπιαγωγείο του Δήμου Αρταίων

Σημαντική ημέρα η σημερινή για τους μαθητές του 10ου Νηπιαγωγείου του Δήμου Αρταίων, όχι μόνο γιατί ξεκινά μια νέα σχολική χρονιά με όνειρα, ελπίδα και αισιοδοξία, αλλά γιατί ο αγιασμός έγινε σε ένα νέο κτίριο, σύγχρονο, λειτουργικό, ασφαλές και απόλυτα εναρμονισμένο στις απαιτήσεις της εποχής. Οι παλιότεροι μαθητές το περίμεναν με ανυπομονησία, ενώ οι μικρότεροι και νέοι ξεκινούν τη σχολική τους ζωή σε ένα σύγχρονο σχολείο, στο κέντρο της πόλης, στην οδό Φιλελλήνων.

Ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Κώστας Χαρακλιάς  κατά την διάρκεια του Αγιασμού συνομίλησαν με τα παιδιά, πάντα με την  χρήσης της απαραίτητης μάσκας, με την Διευθύντρια του Σχολείου κα. Δήμητρα Λάμπρου, τις Νηπιαγωγούς αλλά και τους γονείς των παιδιών, ευχόμενοι καλή και δημιουργική σχολική χρόνια.

«Παραδώσαμε στην σχολική κοινότητα της Άρτας ένα σύγχρονο σχολείο, με σύγχρονες υποδομές σε όλα τα επίπεδα. Για εμάς δεν είναι απλά μια προεκλογική μας δέσμευση που γίνεται πραγματικότητα, είναι η ευθύνη μας απέναντι στις νέες γενιές των Αρτινών. Και συνεχίζουμε. Σε λίγες ημέρες εγκαινιάζουμε ένα ακόμη νέο σχολικό χώρο, τον παιδικό σταθμό στους Κωστακιούς. Ο Δήμος Αρταίων, εξετάζει την δυνατότητα μετεγκατάστασης και άλλων σχολείων, σε νέους λειτουργικούς χώρους», ανέφερε σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης. Παράλληλα ευχαρίστησε τόσο τα στελέχη του Δήμου όσο και τα στελέχη του 10ου Νηπιαγωγείου, τον Αντιδήμαρχο Παιδείας, Κώστα Χαρακλιά και τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών Χριστόφορο Σιαφάκα, για την πολύ καλή και σοβαρή τους δουλειά καθώς και τους γονείς των μαθητών για την αγαστή συνεργασία που έχουν με τον Δήμο Αρταίων.