ΝΝ Hellas: Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας

Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τη χρονική περίοδο 2018-2020 θα είναι η NN Hellas.

Η NN Hellas θα στηρίξει την προετοιμασία των Ελλήνων αθλητών για τη συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα στο Τόκυο. Σε συνέντευξη τύπου στα κεντρικά γραφεία της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής ανακοινώθηκε η ανάληψη της χρυσής χορηγίας από την ΝΝ, η οποία επιπλέον θα ασφαλίσει και όλες τις ελληνικές αποστολές.

«Πρόκειται για μία ενέργεια, που στηρίζει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό και την Ολυμπιακή Ιδέα και γεμίζει όλους εμάς στην ΝΝ Hellas με υπερηφάνεια, σημείωσε η Μαριάννα Πολιτοπούλου, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και διευθύνουσα σύμβουλος της ΝΝ Hellas.

Πρόσθεσε ότι ταυτόχρονα αποτελεί τη σημαντικότερη χορηγία της ΝΝ, στα 36 χρόνια διαδρομής της, στην Ελλάδα.

H κ. Πολιτοπούλου, ο κ. Καπράλος και η Βασιλική ΜιλλούσηH κ. Πολιτοπούλου, ο κ. Καπράλος και η Βασιλική Μιλλούση

«Οι αξίες της ΝΝ Hellas «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε» είναι συμβατές με το Ολυμπιακό Ιδεώδες και τις αξίες του αθλητισμού. Η ΝΝ Ηellas ως Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας θα βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες αθλητές, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν την χώρα μας στο εξωτερικό , με σκοπό την κατάκτηση της κορυφής» συμπλήρωσε.

Ο  Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος, ανέφερε σχετικά: «Η χαρά μας είναι διπλή, καθώς η NN Hellas γίνεται Χρυσός Χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας αλλά και γιατί θα ασφαλίσει όλες τις ελληνικές αποστολές μέχρι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο.

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μας, που μία τόσο καταξιωμένη και αφοσιωμένη στον αθλητισμό, παγκόσμια εταιρεία, όπως η ΝΝ, στηρίζει το έργο της ΕΟΕ και συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία των αθλητών μας ενόψει του Τόκυο, με αποκλειστικό στόχο να βρεθούν όσο το δυνατόν γίνεται περισσότεροι αθλητές μας στην ιαπωνική πρωτεύουσα και να κάνουν για μία ακόμα φορά υπερήφανο, όλο τον ελληνικό λαό.»

«Κοινός στόχος της ΝΝ και της ΕΟΕ είναι να βρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι Ελληνες αθλητές στο Τόκυο. Κοινός μας στόχος είναι η κορυφή»  δήλωσε ο κ. Καπράλος.

Παρούσα στην εκδήλωση όπου υπογράφηκε η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για τη χρυσή χορηγία ήταν η ολυμπικονίκης και πρόεδρος της Επιτροπής Αθλητών, Βασιλική Μιλλούση, η οποία αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η στήριξη των αθλητών.

«Την περίοδο της κρίσης τα κεφάλαια για την χρηματοδότηση της ομάδας έχουν λιγοστέψει και τα εμπόδια έχουν αυξηθεί με αποτέλεσμα η στήριξη της NN να αποτελεί ένα χαρμόσυνο νέο που θα μας ωφελήσει όλους», σημείωσε.