Ν. Γκόντας: Κάλεσμα για συμπόρευση στις εκλογές

Αναλυτικά η δημοσίευση του Νίκου Γκόντα στο facebook:

Φίλες και φίλοι
Ξανά μαζί. Από καρδιάς εύχομαι Καλή Πρωτοχρονιά, κάθε χαρά και ευτυχία. Για τη νέα χρονιά που μας έρχεται πρώτα απ’ όλα υγεία σε όλους με επιτυχίες στους στόχους του καθένα. Το 2019, έτος σταθμός και οι επιλογές μας θα κρίνουν το μέλλον της χώρας και της ιστορικής μας πόλης.

Τα Γιάννενα κι ολόκληρη η Ήπειρος αξίζουν πολλά περισσότερα απ’ όσα τους έχουν δοθεί. Με σεβασμό και συνέπεια στην ιστορία και την προσφορά της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας» που έχω την τιμή να είμαι επικεφαλής της, της παράταξης που από την ίδρυσή της μέχρι τις τελευταίες δημοτικές εκλογές αναδεικνύεται από τους συμπολίτες πρώτη δύναμη, ανακοίνωσα την πρόθεσή μου να είμαι υποψήφιος Δήμαρχος.

Με επίγνωση της ευθύνης και συμπόρευση με όλες τις δυνάμεις του τόπου, που μπορούν να προσφέρουν στην πορεία προς τα εμπρός, προχωράμε δυναμικά στην κατάρτιση του προγράμματος.

Συνδυάζοντας την πείρα με την ανανέωση, διορθώνοντας τυχόν λάθη επιλογών του παρελθόντος, πορευόμαστε με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον της πόλης μας και των συμπολιτών. Η καθημερινότητα, τα μεγάλα και μικρά έργα, η λίμνη μας, τα σχέδια όλης, η κοινωνική πολιτική, η καθαριότητα, τα εγκαταλελειμμένα χωριά αποτελούν τους βασικούς άξονες του προγράμματός μας.

Εγγυητής το έργο μας και η διαρκής προσπάθεια για βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Ανοιχτοί σε προτάσεις όλων των συμπολιτών μας και όλων των παρατάξεων θα τα λέμε συχνά. Και πάλι ολόψυχα κάθε χαρά και ευτυχία για την καινούργια χρονιά.