Ξεκίνησε η επίθεση των Ρώσων στο Κίεβο

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η ευρείας κλίμακας επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία, με τις ρωσικές δυνάμεις να επιτίθενται πλέον και στο Κίεβο.

 

Πολλά διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για ισχυρές εκρήξεις στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, Κίεβο, την ώρα που και η ουκρανική πλευρά επιβεβαιώνει το γεγονός.

 

Οπως μεταδίδουν το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, το Γαλλικό Πρακτορείο, αλλά και το ουκρανικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax, λίγο πριν τις 5:00 (ώρα Ελλάδος) τουλάχιστον δύο ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν στο κέντρο του Κιέβου.

 

Το ίδιο μεταδίδει και το CNN, με τους ανταποκριτές του στην ουκρανική πρωτεύουσα να αναφέρουν ότι ακούστηκαν δύο μεγάλες εκρήξεις στο κέντρο του Κιέβου και ακόμη μια δυνατή πιο μακριά.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/polemos-stin-oykrania-epithesi-sto-kiebo”>Πόλεμος στην Ουκρανία: Ξεκίνησε η επίθεση στο Κίεβο -Επιβεβαιώνει η ουκρανική πλευρά τη ρίψη πυραύλων [βίντεο] – iefimerida.gr</a></p>