Οι εκλογές έρχονται στο epirusnow.gr-Δείτε τις λεπτομέρειες

Όπως σας είχαμε προιδεάσει, απο σήμερα εμφανίζεται στο epirusnow.gr η νέα μας κατηγορία η οποία θα πραγματεύεται αποκλειστικά με τα εκλογικά θέματα και ότι σχετικό με αυτά, ενόψει όλων των εκλογικών αναμετρήσεων που έπονται.

Εδώ λοιπόν θα μπορείτε να ενημερώνεστε για όλες τις εξελίξεις, θα διαβάζετε συνεντεύξεις υποψηφίων σε όλα τα αξιώματα, παραπολιτικά, σχόλια και άλλα, εξαιρετικά ενδιαφέροντα και χρήσιμα κατά την άποψη μας. Το βήμα του epirusnow.gr ανοίγει ακόμη περισσότερο, ώστε μέσα απο την νέα κατηγορία αυτή να καταγραφούν όσο το δυνατόν περισσότερα για όλα τα θέματα που άπτονται του εκλογικού  ενδιαφέροντος και να μπορεί ο καθένας να ανατρέξει και να εντοπίσει οτιδήποτε τον ενδιαφέρει.

Μπορείτε και εσείς να γίνετε “συνεργάτες” μας, απλά αποστέλλοντας μας στο [email protected] σχόλια, απόψεις και παρατηρήσεις εκλογικού χαρακτήρα και περιεχομένου και θα τις δείτε δημοσιευμένες στην νέα μας κατηγορία.

Η ροή των “εκλογικών” ειδήσεων εμφανίζεται δεξιά του εκλογικού μας μπάνερ, αλλά και με ένα κλίκ πάνω σε αυτό μεταφέρεστε αυτόματα στην νέα κατηγορία.

Πιστοί στις δεσμεύσεις μας απέναντι στο αναγνωστικό μας κοινό, θα κάνουμε και εδω τη διαφορά, φέρνοντας νέα πράγματα στο προσκήνιο και ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη της ενημέρωσης.

Όλα στην επιφάνεια, χωρίς δεσμεύσεις και υποχρεώσεις, με την εγκυρότητα και την αμεσότητα του epirusnow.gr

Μείνετε συντονισμένοι και πολύ ενδιαφέροντα πράγματα έρχονται…