Ο Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων στην ελίτ των σωματείων στίβου

Το τμήμα στίβου του Α.Γ.Σ. Ιωαννίνων αναδείχτηκε για πρώτη φορά στην πολυετή πορεία του 3ο σωματείο στην Ελλάδα, σύμφωνα με την ετήσια αξιολόγηση του ΣΕΓΑΣ. Ο ΑΓΣΙ συνεχίζει την εντυπωσιακή ανοδική του πορεία, μπαίνοντας έτσι στην ελίτ των ελληνικών σωματείων στίβου. Τα τελευταία χρόνια φιγουράρει συνεχώς στα δέκα καλύτερα σωματεία στίβου πανελλαδικά, σύμφωνα με την γενική κατάταξη της ομοσπονδίας στίβου.

Η φετινή 3η θέση επιτεύχθηκε ύστερα από την συγκέντρωση 9516 βαθμών, έναντι των 11871 βαθμών του Γ.Σ. «Ελευθέριος Βενιζέλος» Χανίων και 11477 βαθμών του Γ.Σ. Κηφισιάς, που κατέλαβαν την πρώτη και δεύτερη θέση αντίστοιχα, αφήνοντας πίσω σωματεία στίβου με τεράστια ιστορία στον κλασικό αθλητισμό.

Η διοίκηση, οι έφοροι του τμήματος και οι 10 προπονητές στίβου-καθηγητές Φυσικής Αγωγής που αποτελούν την ομάδα του ΑΓΣΙ, θα θέλανε να ευχαριστήσουν θερμά όλους τους αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στην οικογένεια του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο το φετινό αποτέλεσμα. Είναι απόρροια μακροχρόνιων προσπαθειών, προγραμματισμού, ομαδικής σκληρής δουλειάς και συναδελφικότητας.

Η επιτυχία αυτή ανήκει εξίσου και στους γονείς των αθλητών που εμπιστεύονται καθημερινά τους προπονητές του συλλόγου. Σίγουρα η κατάκτηση αυτή είναι η μεγαλύτερη ηθική αμοιβή για τις προσπάθειες όλων, αποτελώντας ένα σοβαρό κίνητρο για το μέλλον, με απώτερο στόχο νέες επιτυχίες και κυρίως την καταξίωση και διατήρηση του σωματείου μας στο ανώτατο επίπεδο πανελλαδικά.

Το σύνθημά μας: Τίποτε δεν χαρίζεται…τα πάντα κατακτώνται με πολύ σκληρή δουλειά και κόπο…