Ο Ν. Εξάρχου διεκδικεί το Δήμο Κόνιτσας

Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε:

Με το παρόν δελτίο τύπου σας ενημερώνω  ότι θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος για τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου  του έτους 2019, επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», ενός συνδυασμού, που έδωσε και δίνει μάχες για την επαρχία της Κόνιτσας και τους πολίτες της. Καλούμε όλους τους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια μας για να αγωνιστούμε όλοι μαζί:

1ο Για τη δημοκρατική ανασυγκρότηση – αναγέννηση  του δήμου μας, για να λειτουργήσει επιτέλους με τις αρχές της «Ισότητας – Αξιοκρατίας – Διαφάνειας» και όχι με τις λογικές της υποσχεσιολογίας  – ρουσφετολογίας .

2ο Να στηριχτεί επιτέλους από τον δήμο  ο ιδιωτικός τομέας (ελεύθεροι επαγγελματίες – αγρότες – κτηνοτρόφοι –  αυτοαπασχολούμενοι), υποχρέωση όλων μας, ώστε από τον παραγόμενο πλούτο  στη περιοχή,  ένα ποσοστό να παραμένει στο τόπο μας. Να στηριχτούν επιτέλους  οι κοινωνικές ομάδες που έχουν πρόβλημα και οι διαμένοντες στον δήμο,  ώστε να επισκέπτονται την περιοχή ευκολότερα και οι απόδημοι Κονιτσιώτες.

3ο Να  επιζητήσουμε  και να  στηρίξουμε επιτέλους μεγάλες ιδιωτικές επενδύσεις στις  πλουτοπαραγωγικές πηγές της περιοχής μας, ώστε να χτυπηθεί η μάστιγα της ανεργίας των νέων. Επενδύσεις που έχει δικαίωμα  και ο δήμος  να υλοποιήσει  σύμφωνα με το καινούργιο νομοθετικό πλαίσιο του «ΚΛΕΙΣΘΕΝΗ».

4ο Να αγωνιστούμε για τη βελτίωση όλων των  δομών και  υποδομών της περιοχής  δημοτικών και κρατικών σε όλους τους τομείς.

Αγαπητοί φίλοι – φίλες

Αν συνεχιστούν οι ίδιες πολιτικές κεντρικές – δημοτικές με δεδομένη και την πληθυσμιακή συρρίκνωση των κοινοτήτων, ακόμα και η κωμόπολη της Κόνιτσας θα εξελιχτεί σε μικρό «χωριό».

Διαμένοντας συνεχώς τα τελευταία 35 χρόνια στην Κόνιτσα γνωρίζω πολύ καλά τα προβλήματα όλων των κοινωνικών ομάδων και υποσχόμαστε, ότι θα κάνουμε το παν για την επίλυση τους.

Όλοι μαζί ως ανεξάρτητοι  – υπερήφανοι – ελεύθεροι πολίτες  να αγωνιστούμε για το κοινό συμφέρον, όπως ταιριάζει στην ιστορία του τόπου μας.

 

Με εκτίμηση

Για την Δημοτική Παράταξη «ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ –ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

Ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος

 

ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΕΞΑΡΧΟΥ