Ο Σέφ Γαβριήλ Τσεσμετζής θα μαγ(ειρ)έψει και φέτος στο Zagori Mountain Running

Όταν μια συνταγή είναι επιτυχημένη οφείλεις και να τη συνεχίσεις και να την εμπλουτίσεις.Ακριβώς το ίδιο έπραξαν και οι διοργανωτές του Zagori Mountain racing που επέλεξαν και φέτος τον Σέφ Γαβριήλ Τσεσμετζή για να αναλάβει τη σίτιση των αγωνιζομένων.

Επειδή και ο ίδιος εξελίσσει συνεχώς οτιδήποτε ασχολείται,μάθαμε οτι αύριο που υπάρχει το welcome pasta party στις 20.00 το βράδυ στο Τσεπέλοβο, θα υπάρχουν μακαρόνια με τρείς διαφορετικές σάλτσες καθώς και σαλάτα έκπληξη για να πάρουν δυνάμεις οι αθλητές, κάτι που θα συμβεί και το Σάββατο.

Την Κυριακή το μενού έχει…φρούτα!!Καραμελωμένη μπανάνα, πεπόνι και σάλτσα μήλου!!! Είπατε κάτι;Βλέπω τους αθλητές να παρατάνε ειδικές διατροφές κλπ αυτό το τριήμερο…Ο Γαβριήλ έχει καταφέρει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να καταξιωθεί στην Ήπειρο ως ενας απο τους κορυφαίους Σέφ, αν και απο προσωπική μας άποψη είναι by far ο κορυφαίος.

Σε προηγούμενο άρθρο που έιχαμε αναφερθεί στον Γαβριήλ, μας είχε ενημερώσει ότι και στο εστιατόριο του “Σπιτική Κουζίνα”, θα έχουμε νέες εκπλήξεις. Όπερ και εγένετο. Τέλη Αυγούστου ξεκινά το μενού ειδικά διαμορφωμένο για άτομα που πάσχουν απο κοιλιοκάκη, μετά απο ειδική διαμόρφωση του μπέν μαρί και την εύρεση των κατάλληλων gluten free υλικών απο τους προμηθευτές του. Το μενού του εμπλουτίζεται καθημερινά με 2 gluten free φαγητά. Αρχές Σεπτέμβρη βγαίνει ο νέος κατάλογος που θα αναγράφονται θερμίδες και υδατάνθρακες για κάθε φαγητό. Αναβάθμιση και ανανέωση του εξοπλισμού της κουζίνας του, κάτι που θα μας στερήσει το φαγητό του για ένα δεκαήμερο μέσα στον Αύγουστο.Πλέον υπάρχει και ο ιστότοπος του εστιατορίου, όπου μπορείτε να πάρετε μια γεύση, αν δεν έχετε πάρει ήδη!! https://restaurant-71378.business.site/

To μόνο σίγουρο είναι οτι ο Γαβριήλ θα συνεχίσει να μας εκπλήσσει θετικά, γιατί η άσβεστη αγάπη και το πάθος του για τη μαγειρική αλλά και η “Σπιτική Κουζίνα” του στην οδό Ναπ. Ζέρβα 50 στα Ιωάννινα, έγιναν ένα, με το αποτέλεσμα να είναι ατράνταχτη απόδειξη αυτού.