fbpx
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
Αρχική Ήπειρος Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής για μπάσκετ στο νέο κλειστό

Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Ηρακλής για μπάσκετ στο νέο κλειστό

Δυο επίσημα φιλικά ματς υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή τριών ομάδων της Basket League, θα γίνουν στα Ιωάννινα, την Παρασκευή 4 και το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου.

Μετά την πρωτοβουλία της Διοίκησης της ομάδας μπάσκετ του Σπάρτακου και με αρωγούς στην προσπάθεια αυτή, την Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, θα δοθούν την Παρασκευή και το Σάββατο, στις εγκαταστάσεις των δυο γυμναστηρίων, τα φιλικά ματς, Παναθηναϊκός ? Ηρακλής και Παναθηναϊκός ? ΠΑΟΚ.

Το πρώτο φιλικό ανάμεσα στον πρωταθλητή της Basket League Παναθηναϊκό και τον Ηρακλή θα γίνει το μεσημέρι της Παρασκευής (14.00) στο Νέο Κλειστό, ενώ το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, θα γίνει το απόγευμα του Σαββάτου (17.00) στο ανακαινισμένο Κλειστό Γυμναστήριο της Λιμνοπούλας. Και τα δυο ματς, λόγω της πανδημίας και των πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α. θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών.

Η Επιτροπή Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ και η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, έχοντας άριστη συνεργασία μεταξύ τους, εξακολουθούν να κινούνται προς την κατεύθυνση ανάπτυξης και ανόδου του τοπικού μπάσκετ, αλλά και όλων των αθλημάτων σάλας, με απώτερο σκοπό, τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων υψηλού επιπέδου στην πόλη και την προετοιμασία στα Γιάννενα, όσο το δυνατόν περισσότερων ομάδων μεγάλων κατηγοριών.

Παράλληλα οι δυο Επιτροπές, ευχαριστούν τη Διοίκηση και τους προπονητές της ομάδας μπάσκετ του Σπάρτακου και συγκεκριμένα τους κ.κ. Καλλή και Καΐκα για την πρωτοβουλία τους να βρεθεί στα Γιάννενα η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και οι ομάδες του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ (για τα φιλικά ματς) και ευελπιστούν πως οι συνεργασίες με όλα τα Σωματεία Μπάσκετ, Βόλεϊ και Χάντμπολ, θα είναι και φέτος αγαστές, με απώτερο στόχο όλων, την αναβάθμιση του τοπικού αθλητισμού και τη συνεχή άνοδο όλων των ομάδων.

Ήδη τα τελευταία χρόνια είναι απτά τα αποτελέσματα της προσπάθειας που γίνεται προς αυτή την κατεύθυνση, χάρη στη συνεργασία υγειών δυνάμεων της πόλης και ανθρώπων που προσπαθούν για την άνοδο των αθλημάτων σάλας.