Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων:To μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας

??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????ó?????????????

Το Πανεπιστημιακό -που εφέτος έγινε 30 ετών- είναι πλέον το μεγαλύτερο νοσοκομείο της χώρας. Σύμφωνα με όσα δήλωσε στην ΕΡΤ Ηπείρου ο Διοικητής Βασίλης Τσίκαρης το Πανεπιστημιακό εξελίσσεται δυναμικά καθώς την τελευταία διετία μεταξύ άλλων ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την λειτουργία της Αγγειοχειρουργικής, ενισχύθηκε ο εξοπλισμός σειράς κλινικών και προχώρησε η ενεργειακή αναβάθμιση του νοσοκομείου. Το νοσοκομείο διαθέτει περίπου 860 κλίνες και σε κάθε εφημερία του υποδέχεται κατά μέσο όρο 700 ασθενείς.

Ο κ. Τσίκαρης είπε ότι στους στόχους της διοίκησης είναι η άμεση λειτουργία ΜΕΘ Παίδων και η εγκατάσταση προηγμένων συστημάτων ενημέρωσης και εξυπηρέτησης του κοινού.

ert.gr