ΠΑΣ Γιάννινα: Πλήρης διάψευση σεναρίων

Διαψεύδουν κατηγορηματικά διάφορα σενάρια περί μεταγραφικών προθέσεων αλλα και προτάσεων ανανέωσης , κύκλοι της ΠΑΕ.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα ρεπορτάζ…. θερμό αναμένεται να είναι το επόμενο καλοκαίρι για τον ΠΑΣ καθότι υπάρχουν πολλά ανοιχτά μέτωπα.

Αιτία φυσικά είναι τα συμβόλαια αρκετών παικτών τα οποία λήγουν. Σε αυτά θα πρέπει να συνυπολογισθεί και το γεγονός ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των περσινών μεταγραφών δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενο , δεδομένο που δημιουργεί μεγαλύτερο πονοκέφαλο.

Κύκλοι της ΠΑΕ λοιπόν διαψεύδουν ότι “κοιτάνε” νεαρούς παίκτες από ομάδα της Football League ενώ παράλληλα τονίζουν ότι δεν έχουν γίνει προτάσεις ανανεώσεις ακόμη σε παίκτες και κυρίως τα ονόματα των οποίων έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Πάμε λοιπόν στα δεδομένα… Όπως αναφέραμε και σε πρόσφατο ρεπορτάζ αναμένεται να υπάρξει διαζύγιο με ξένο ποδοσφαιριστή. Από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποιες πρώτες φιλολογικές επαφές ώστε να εξακριβωθούν οι προθέσεις των παικτών των οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Ένας εξ αυτών έχει ήδη διαμηνύσει ότι δεν επιθυμεί να ανανεώσει την συνεργασία. Από και πέρα έχουν γίνει κρούσεις και σε άλλους παίκτες δίχως ωστόσο να έχουν γίνει επίσημες προτάσεις.

Το δεδομένο είναι αναμένεται να γίνει “ξεκαθάρισμα” στο ρόστερ ενώ οι άνθρωποι του ΠΑΣ έχουν ήδη κάνει πλάνο όσων αφορά τις ανανεώσεις και σε ποιους παίκτες θα κατατεθεί.

Ωστόσο μετά το φινάλε της περιόδου το τεχνικό τιμ θα καταθέσει το… πόρισμα στην διοίκηση ώστε να μετουσιωθούν οι φιλολογικές συζητήσεις σε επίσημες προτάσεις.

Αυτό ωστόσο που βγαίνει από το ρεπορτάζ είναι ότι μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση ανανέωσης ενώ δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση νεαρών ποδοσφαιριστών από ομάδα της Football League.