ΠΑΣ… για τριπλή ενίσχυση

Σε τρεις θέσεις εξετάζει περιπτώσεις ο ΠΑΣ Γιάννινα και το Sportsioannina.gr σας τις παρουσιάζει.

Έχουν προταθεί και εξετάζονται ουκ ολίγες επιλογές και σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πηγές θα υπάρξει τριπλή μεταγραφική ενίσχυση.

Θα πρόκειται για αριστερό μπακ καθώς μετά την φυγή του Ναδάλες πιο συχνά παίζει ο Μπουκουβάλας με κόντρα πόδι παρά κάποιος παίκτης από τις μετέπειτα επιλογές.

Εν συνεχεία θα γίνει κίνηση για την απόκτηση ενός 8αριού ώστε να “δέσει” τον χώρο του κέντρου και να επωμιστεί το βάρος σωστής μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση. Πρόκειται άλλωστε για μία θέση όπου πονάει χρόνια ο ΠΑΣ μαζί με αυτή του αριστερού οπισθοφύλακα. Η επιλογή το καλοκαίρι του Γιάννη Πετράκη στο πρόσωπο του Κάστρο δεν επέφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα και θα αναζητηθεί ο ποδοσφαιριστής ο οποίος θα μπορέσει να κάνει την διαφορά στην συγκεκριμένη θέση.

Η τρίτη μεταγραφή θα είναι ενός ποδοσφαιριστή στα άκρα ο οποίος θα έχει την ευχέρεια να παίζει και τις δύο πλευρές. Ολες οι περιπτώσεις που εξετάζονται είναι παίκτες από το εξωτερικό και σκοπός θα είναι να βρίσκονται σε αγωνιστικό ρυθμό ώστε να ενσωματωθούν άμεσα στις υποχρεώσεις του συλλόγου.

Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να έχει πιο ενεργό ρόλο στο ρόστερ ο Νάουμετς ο οποίος έχει αφήσει καλές εντυπώσεις ωστόσο δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του. Ο τραυματισμός ωστόσο του Βιδάλ ίσως δώσει κάποιες ευκαιρίες στον νεαρό Ουκρανό.