Πρεμιέρα σήμερα για την Ά Ερασιτεχνική

Η αυλαία ανοίγει σήμερα Σάββατο (17:00) με το σημαντικότερο ματς να διεξάγεται στην Κρύα εκεί που η ενισχυμένη ομώνυμη ομάδα θέλει να ξεπεράσει το σοκ του αποκλεισμού από το κύπελλο υποδεχόμενη την πάντα ισχυρή Θύελλα Ελεούσας.

Την ίδια ώρα ο Π.Α.Σ Κράψης παίζει στο γήπεδο της Λιμνοπούλας με την Αγία Μαρίνα που επιστρέφει μετά από δυο χρόνια στην πρώτη κατηγορία. Κόντσικα-Θύελλα Κατσικάς είναι το τρίτο ματς του Σαββάτου με τους γηπεδούχους να γιορτάζουν κι αυτοί την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια και τους Κατσικιώτες να είναι έτοιμοι και φέτος να φτάσουν ψηλά στο πρωτάθλημα.
Την Κυριακή τώρα, ο ιδιαίτερα ενισχυμένος Αγροτικός Καστρίτσας που έχει υψηλές βλέψεις για φέτος φιλοξενείται στα Σερβιανά από τον τοπικό Θρίαμβο. Την ίδια στιγμή (όλα τα ματς είναι τις 17:00) Πέραμα και Μικρασιάτες υποδέχονται Μέτσοβο και Χουλιαράδες αντίστοιχα σε ματς με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στον Παρακάλαμο ο Αγοριτικός Αστέρας που επιθυμεί να πρωταγωνιστήσει εκ νέου περιμένει τον Αετό Νήσου.
Τέλος το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι ολόκληρης της αγωνιστικής διεξάγεται στην Κοσμηρά, σε μια μέρα γιορτής για το χωριό και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γενικότερα αφού η τοπική ομάδα συμμετέχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α’ Κατηγορία με την πάντα υπολογίσιμη Κόνιτσα να αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο της.

Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης της Hall of Brands Α’ Ερασιτεχνικής:

Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ – Π.Α.Σ. ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Σάββατο 21/09/19 17:00 ΜΠΟΥΜΠΑΣ Κ., ΜΑΤΑΚΟΥΛΗΣ Β., ΠΑΝΟΣ Σ.
Α.Ο.ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΚΟΝΤΣΙΚΑΣ Σάββατο 21/09/19 17:00 ΝΕΟΣ Κ., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α., ΤΣΑΝΤΑΣ Δ.
Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΚΡΥΑΣ Σάββατο 21/09/19 17:00 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΛΙΟΝΤΟΣ Κ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ.
ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ – ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΚΑΣΤΡΙΤΣΑΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ Κυριακή 22/09/19 17:00 ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Δ., ΣΠΥΡΟΓΙΩΤΗΣ Δ., ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ Π.
Α.Ο.ΚΟΣΜΗΡΑΣ – ΠΙΝΔΟΣ ΚΟΝΙΤΣΑΣ ΚΟΣΜΗΡΑΣ Κυριακή 22/09/19 17:00 ΤΑΣΗΣ Γ., ΑΛΕΞΙΟΥ Π., ΚΟΛΙΟΣ Μ.
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Κυριακή 22/09/19 17:00 ΜΠΟΣΙΑΣ Δ., ΧΑΡΙΣΗΣ Ν., ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ Σ.
ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ – Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ Κυριακή 22/09/19 17:00 ΖΑΜΠΑΛΑΣ Σ., ΠΑΝΟΣ Σ., ΓΙΩΤΗΣ Κ.
ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Π.Α.Σ.ΜΕΤΣΟΒΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ Κυριακή 22/09/19 17:00 ΤΖΟΒΑΣ Λ., ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β., ΣΙΟΝΤΗΣ Α.

Τάσος Μπαλάσκας-sportsioannina.gr