Σε Λιγκιάδες και Περίβλεπτο ο Μωυσής Ελισάφ

Την μαρτυρική κοινότητα Λιγκιάδων επισκέφθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Μωυσής Ελισάφ και υποψήφιοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή». Ο κ. Ελισάφ συνομίλησε με τους κατοίκους του χωριού που κουβαλά τις μνήμες του ολοκαυτώματος και ανέλυσε τις προτάσεις του για τη νέα εποχή στο Δήμο Ιωαννιτών.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που απασχολεί τους κατοίκους σχετίζεται με την ομαλή υδροδότηση του χωριού, ζήτημα για το οποίο ο κ. Ελισάφ τόνισε ότι θα δοθεί άμεσα λύση.

Επίσης προέχει να αντιμετωπιστούν ζητήματα βελτίωσης των υποδομών αλλά και μέτρα για την στήριξη του πρωτογενούς τομέα με παρεμβάσεις για την επίλυση ζητημάτων που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι.

Ιδιαίτερη έμφαση στα επόμενα χρόνια θα δοθεί στην τουριστική προβολή των Λιγκιάδων, μιας περιοχής με εξαιρετική και σπάνια φυσική ομορφιά.

Τελευταίο σταθμό του Μωυσή Ελισάφ στη Δημοτική Ενότητα Περάματος αποτέλεσε η Κοινότητα Περιβλέπτου.

Και εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους, να ακούσει τους προβληματισμούς τους και να αναλύσει τις προτάσεις του.

Η συντήρηση του Πνευματικού Κέντρου της Περιβλέπτου, η ανάδειξη και η αξιοποίηση των κτιρίών του παλιού σχολείου και η βελτίωση του γηπέδου αποτελούν τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν το χωριό και για τα οποία γίνονται συγκεκριμένες αναφορές στο πρόγραμμα της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».