Σοκαριστικό τροχαίο πριν τη Γεφυρα Καλογήρου- Μια γυναίκα νεκρη,4 τραυματίες

Ένα ακόμα τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε απόψε το βράδυ στο δρόμο καρμανιόλα στο ύψος λίγο πριν τη Γέφυρα Καλογήρου με κατεύθυνση προς Πρέβεζα.
Το συγκεκριμένο ατύχημα ενεπλάκησαν δύο οχήματα. Πιθανώς το ατύχημα έγινε λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος. Στο ένα όχημα το οποίο ήταν ταξί επέβαιναν τρία άτομα ενώ στο άλλο όχημα επέβαιναν δύο.
Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό μιας γυναίκας η οποία επέβαινε στο ταξί και τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της συνεπιβάτιδας του Δεύτερου οχήματος. Μάλιστα εξαιτίας της σφοδρότατης σύγκρουσης Η μηχανή του ενός σχήματος εκσφενδονίστηκε δεκάδες μέτρα μακριά από το συμβάν.
Στο σημείο του ατυχήματος επενέβησαν άντρες της Τροχαίας της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας.
Ο δρόμος παρέμενε κλειστός για πάνω από μία ώρα ενώ Στη συνέχεια αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία.
Αυτόματη φορά το τροχαίο έρχεται να συμπληρώσει μία μακάβρια λίστα για την Ήπειρο η οποία περιλαμβάνει αρκετούς νεκρούς από Τροχαία τις τελευταίες ημέρες.
Είναι πραγματικά ντροπή για όλους τους εμπλεκόμενους εν έτει 2020 η παλαιά Εθνική Οδός Ιωαννίνων Πρέβεζας να είναι σε τόσο τραγική κατάσταση και με την παραμικρή βροχή και λόγω της ολισθηρότητας να γίνεται εξαιρετικά επικίνδυνος για τους οδηγούς