Στην Άρτα η Χριστίνα Μόραλη για τις προετοιμασίες της έκθεσης αφιερωμένη στον ζωγράφο Γιάννη Μόραλη

Η ιδιαίτερη πατρίδα του καλλιτέχνη, η Άρτα, θα υποδεχτεί για πρώτη φορά τη μεγαλύτερη έκθεση που έχει οργανωθεί ποτέ για το έργο και τον ζωγράφο Γιάννη Μόραλη.

Οι ετοιμασίες έχουν ξεκινήσει ήδη, για ένα γεγονός που θα ακτινοβολήσει σε ολόκληρη την Ήπειρο και το Πανελλήνιο. Για πρώτη φορά  το κοινό θα έχει την δυνατότητα  δει από κοντά σημαντικά έργα του σπουδαίου ζωγράφου Γιάννη Μόραλη.

Με αφορμή τις ετοιμασίες, η  κα. Μόραλη επισκέφτηκε την Άρτα με τους συνεργάτες της, προκειμένου να συζητηθούν οι  λεπτομέρειες για την διεξαγωγή της έκθεσης καθώς και θέματα ασφαλείας, ενώ συνοδευόμενη από τον Δήμαρχο, κ.Τσιρογιάννη, τον Αντιδήμαρχο κ. Χαρακλιά, τον Πρόεδρο του ΚΚΜΠΑΠ, κ. Χρηστούλη και τα Μέλη της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Πινακοθήκης,  ξεναγήθηκε στους χώρους της Δημοτικής Πινακοθήκης η οποία φέρει και το όνομα του καλλιτέχνη, δηλώνοντας αισιόδοξη για την επιτυχή έκβαση της έκθεσης καθώς και συγκινημένη που βρέθηκε στον τόπο καταγωγής της αλλά και για την θερμή υποδοχή που της επεφύλαξαν τόσο η Δημοτική Αρχή όσο και η Καλλιτεχνική Επιτροπή της Δημοτικής Πινακοθήκης.

Υπενθυμίζεται, ότι η έκθεση θα λάβει χώρα στην Δημοτική Πινακοθήκη του Δήμου Αρταίων, από τον Οκτώβριο έως και τα τέλη Δεκεμβρίου 2021.