Στον «αέρα» τα διπλώματα οδηγήσης: Νέα αποχή από τους εξεταστές

Συνεχίζουν τις δυναμικές κινητοποιήσεις τους, οι υπάλληλοι των Περιφερειών που εκτελούν χρέη εξεταστών για τη χορήγηση διπλωμάτων οδήγησης. Το Δ.Σ. της ΟΣΥΑΠΕ, προκηρύσσει κατ’ εξουσιοδότηση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας και σύμφωνα με τις αρμοδιότητες που απορρέουν από τα άρθρα 13 και 17 του καταστατικού, νέα πενθήμερη αποχή από το έργο των εξετάσεων των υποψηφίων οδηγών και οδηγών, από 29/10/2018 έως και 2/11/2018, είτε αυτές προγραμματίζονται εντός, είτε εκτός ωραρίου εργασίας.

Η αποχή αφορά όλους τους υπαλλήλους των Περιφερειών της χώρας, που είναι ενταγμένοι στα Μητρώα Εξεταστών υποψηφίων οδηγών και ως εκ τούτου καλύπτονται συνδικαλιστικά από την ΟΣΥΑΠΕ, η οποία σύμφωνα με τα άρθρα 2, 3 και 4 του καταστατικού της έχει μέλη τους Συλλόγους των υπαλλήλων των ΟΤΑ β΄ βαθμού και οργανώνει και καθοδηγεί αγώνες, για την κατοχύρωση και διεύρυνση των κατακτήσεων όσων υπηρετούν στις Περιφέρειες της χώρας.

«Στην απόφαση αυτή συνεκτιμήθηκε:

– Ότι δεν έχει καταβληθεί η αποζημίωση στους εξεταστές υποψηφίων οδηγών, που διενήργησαν εξετάσεις υποψηφίων οδηγών εκτός ωραρίου εργασίας, από 1/5/2018, έως και 28/9/2018.

aftodioikisi.gr