Στ. Πλουμιστός: Διαισθητικές προβλέψεις & χρησμοί για τον Μάιο – Ιούνιο 2018 – “Η προειδοποίηση”

⍆Το 2018 είναι η αρχή μια 5ετίας που οι άνθρωποι θα υποστούν τις συνέπειες των επιλογών τους… όπως έγραψα στις 10 Δεκεμβρίου 2017Η αφετηρία μιας 5ετίας μεγάλων αλλαγών (διαβάστε αναλυτικά ΕΔΩ). Επίσης στην πρόβλεψη για το 2018 που αναρτήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2017Η οικονομία της Ελλάδος στο στόχαστρο (δείτε αναλυτικά την πρόβλεψη ΕΔΩ) αναφέρω ότι:

Η λογική που ξέρατε για την χρήση των χρημάτων τελειώνει. Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που εγκαθιστούν την εγκατάλειψη του καλαθιού και υιοθετούν πλήρως την αχρημάτιστη συναλλαγή. Σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα, άλλα σε κάθε περίπτωση αυτό που λέω τόσο καιρό είναι ότι το δίλημμα είναι πλέον γεγονός: “Πρέπει να διαλέξετε… η την απόκτηση περισσότερης ύλης, η ένα διαφορετικό τρόπο ζωής”.

Η δυσκολίες από το 1 (μηδαμινές) έως το 10 (μεγάλες) που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα σε πολιτικό και οικονομικό επίπεδο:

Ιανουάριος – 4
Φεβρουάριος – 7
Μάρτιος – 8
Απρίλιος – 5
Μάιος – 9
Ιούνιος – 10

Ιούλιος – 9
Αύγουστος – 10
Σεπτέμβριος – 8
Οκτώβριος – 7
Νοέμβριος – 4
Δεκέμβριος – 6
Μια ξεχωριστή εισαγωγή… 

Είναι η χρονική στιγμή να αναφέρω ότι, κατανοώ απόλυτα τους ανθρώπους που έχουν τις επιφυλάξεις τους, που είναι δύσπιστοι, που δεν έχουν αφυπνιστεί γενικότερα, που θεωρούν ότι έχουν φροντίσει για την βολή τους, που δεν τους άφορα οποιαδήποτε πρόβλεψη και γενικότερα είναι σταθερά “κολλημένοι” σε αυτό που κάνουν καθημερινά. Είναι δικαίωμα τους κι έχουν την βούληση τους για το τι θα κάνουν στην ζωή τους. Επίσης θα ήθελα να διευκρινίσω για ακόμη μια φορά ότι δεν είμαι “προφήτης”, μελλοντολόγος, μέντιουμ, αριθμολόγος, αστρολόγος, δεν ανήκω σε ομάδες, στοές, και αποσύρθηκα ηθελημένα ακόμη και από την συμβουλευτική καθοδήγηση πολιτικών προσώπων την τελευταία τετραετία.

Ως διαισθητικός διευκρινίζω…
Τα παραπάνω αναφέρονται για να σας υπενθυμίσω ότι το “ΔΩΡΟ” της υψηλής διαίσθησης με το οποίο προικίστηκα είναι καθολικό, απόλυτα αφυπνιστικό, είναι δεσμευτικό και αφορά τον προορισμό μου προς την κατεύθυνση της ενημέρωσης, της υποστήριξης και της βοήθειας των συνανθρώπων μου. Καταλαβαίνω την δυσκολία μερικών να κατανοήσουν, πως γίνετε ένας διαισθητικός σαν εμένα να γνωρίζει την προδιαγραφή των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν; Όσοι αρνείστε την πνευματική αφύπνιση, την σύνδεση σας με τον Δημιουργό-θεό, είναι αδύνατο να καταλάβετε πως η πνευματική αναβάθμιση ανεβάζει το ποσοστό λειτουργιών του εγκεφάλου ενός ανθρώπου και του χαρίζει απίστευτες ικανότητες που πρέπει απαραιτήτως να τις χρησιμοποιήσει για το καλό και ΜΟΝΟ των συνανθρώπων του.

Έχει μεγάλη σημασία λοιπόν ο σεβασμός στις πληροφορίες και στα μηνύματα, που προσπαθώ με πολύ κόπο και τρομακτική κατανάλωση ενέργειας να σας μεταφέρω, αποκωδικοποιώντας το διαισθητικό λεξιλόγιο που νιώθω κάθε φορά.

Σας έχω ενημερώσει ότι οι προβλέψεις μου πρέπει να αντιμετωπίζονται αρχικά ως πρόληψη και κατόπιν ως κάτι δεδομένο. Είναι σημαντικό να αναγνωρίζεται αρχικά τα σημάδια που αναφέρονται ώστε όταν τα δεύτε, τότε να δράσετε σύμφωνα με την πρόβλεψη. Επίσης να σας επισημάνω ότι οι προβλέψεις μου είναι αποκωδικοποίηση του διαισθητικού λεξιλογίου μου, ενώ ένας χρησμός μου είναι ένα “απόλυτο” μήνυμα πιο κοντά σε ένα γεγονός, που δεν μου επιτρέπετε να αναλύσω περισσότερο… ο Νοών Νοείτω!

 

Περισσότερα διαβάστε ΕΔΩ