Στ. Πλουμιστός: 5 συμβουλές για να αυτοθεραπεύσετε τον εαυτό σας

⍆Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την Αυτοθεραπεία,…
δεν χρειάζονται να είναι ιδιαίτερα “πνευματικοί” άνθρωποι και δεν χρειάζεται ούτε το να πιστεύουν στην Αυτοθεραπεία. Όπως λέει και η Πετρίν Σόουμς που είναι ενορατική θεραπεύτρια παγκόσμιας εμβέλειας, η πίστη ακολουθεί αφού φανούν οι αλλαγές και τα αποτελέσματα.

Η ασθένεια είναι πάντα διαφορετικά πράγματα για διαφορετικούς ανθρώπους. 

Για να το περιγράψω απλά, η ασθένεια μπορεί να δημιουργηθεί από μια συναισθηματική αντίδραση ή δράση, από μια μακροχρόνια ανεκπλήρωτη ανάγκη, από μια άρνηση ή καταπίεση του εαυτού, από μια πληγή του παρελθόντος… Μπορεί επίσης να δημιουργηθεί από μια επιθυμία να αναγκάσουμε τον εαυτό μας να πάρει τον χώρο και τον χρόνο όπως και όποιες κινήσεις χρειάζεται για να δημιουργήσουμε θετικές αλλαγές και συνειδητοποιήσεις μέσα μας και στην ζωή μας. Στην πραγματικότητα η ασθένεια είναι ένας δύσκολος δρόμος ή τρόπος αλλά αυτήν την στιγμή είναι ένας δρόμος που πολλοί – πολλοί άνθρωποι χρησιμοποιούν.

Μπορούμε να χρησιμοποιούμε την Αυτοθεραπεία για να παραμείνουμε σε καλή υγεία και με υπέροχη ισορροπία.

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε την Αυτοθεραπεία για να μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τον εαυτό και τους εαυτούς μας, για να αγαπήσουμε και να εκφράσουμε τον εαυτό μας και για να επιφέρουμε πολλές θετικές αλλαγές… Όλα αυτά χωρίς να χρειαστούμε να χρησιμοποιήσουμε την ασθένεια ως τρόπο για να προχωρήσουμε μπροστά… Αρχίζοντας να χρησιμοποιούμε την Αυτοθεραπεία θα αρχίσουμε να νιώθουμε περισσότερο ήρεμοι και χαρούμενοι, η επίγνωση μας και η κατανόηση μας για την ζωή και τον εαυτό μας θα αυξηθεί, θα μπορούμε να δεχτούμε περισσότερα θετικά πράγματα, η ενέργεια μας θα αυξηθεί και θα έχουμε μεγαλύτερη αίσθηση ευεξίας γενικότερα.

 

Η ενεργειακή θεραπεία έχει χρησιμοποιηθεί από τους αρχαίους θεραπευτές, από τότε που εμφανίστηκε ο άνθρωπος.
Η σύγχρονη επιστήμη, χάρη στη κβαντική θεωρία, αναγνωρίζει ότι η ενέργεια είναι φάρμακο. Η σύγχρονη ιατρική θεωρεί ότι η ενεργειακή θεραπεία είναι ένα νέο πεδίο έρευνας αλλά ακόμα και στη σύγχρονη ιατρική, η ενέργεια χρησιμοποιείται ακούσια για θεραπεία. Για παράδειγμα, η αλλαγή της νοοτροπίας του ασθενούς είναι αλλαγή στην ενέργεια του ασθενούς. Οι καλοί γιατροί ακόμα και αυτοί που είναι πεπεισμένοι ότι η υλική προσέγγιση στη θεραπεία είναι η το μόνο αξιόπιστο πρωτόκολλο θεραπείας, αναγνωρίζουν την σημασία της νοοτροπίας ενός ασθενούς για την θεραπεία του. Η μεγάλη δονητική θετική ενέργεια προάγει την θεραπεία και η υψηλή δονητική αρνητική ενέργεια εμποδίζει τη θεραπεία.

Πώς δουλεύει η μέθοδος ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing)
Οι σκέψεις είναι ενέργεια, τα συναισθήματα είναι ενέργεια και αυτά επηρεάζουν την κατάσταση της υγείας σας. Εσείς επιλέγετε τις σκέψεις σας και τα συναισθήματά σας και επομένως δημιουργείτε τη δική σας υγεία. Στις συνεδρίες πραγματοποιείται διαισθητική αναγνώριση αρνητικών πεποιθήσεων και αποκατάσταση ενεργειακού πεδίου δονητικότητας του ατόμου.

Η ποιότητα των σκέψεών σας, έχει σημασία.
Όταν η αρνητική ενέργεια με τη μορφή των σκέψεων και των συναισθημάτων γίνει κυρίαρχη στο ενεργειακό μας πεδίο, τότε οπωσδήποτε θα εκδηλώσουμε ψυχολογικά ή σωματικά προβλήματα.

Η ενεργειακή ροή μέσω του σώματος αποτυπώθηκε πλέον με ακρίβεια με την μέθοδο απεικόνισης Κιρλιαν. Οι θεραπευτές πλέον είναι ικανοί να νιώσουν την ενέργεια σε έναν ασθενή. Αυτό περιλαμβάνει και περιοχές συναισθηματικής ανισορροπίας όπου λίγη ενέργεια είναι πλεονάζουσα και λίγη είναι λιγοστή. Η ανισορροπία και τα μπλοκαρίσματα οδηγούν σε ασθένειες.

Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ 
Είναι Διαισθητικός – Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης, διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο “Model Personal Communication” επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής στη Ελλάδα με το τίτλο “Ευ Φέρεσθαι”.

Εφαρμόζει από το 2011 την προσωπική του μέθοδο “Reconstruction and new record of beliefs” (Ανασυγκρότηση και νέα εγγραφή πεποιθήσεων). Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι η “απαλλαγή” καταστρεπτικών πεποιθήσεων που τον κατεύθυναν σε λάθος επιλογές και η εγγραφή νέων αποφάσεων που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ως Healingman εφαρμόζει την προσωπική μέθοδο ενεργειακής αυτοθεραπείας (Energy Self Healing) με εκπληκτικά αποτελέσματα, με συνεδρίες Αρωγής και Αποκατάστασης του Ενεργειακού Πεδίου και τις Δονητικότητας του ατόμου.

 

Σταύρος Πλουμιστός 

Διευθ. Συμβουλευτικού Κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ

Σύμβουλος Προσωπικής Καθοδήγησης –

Διαισθητικός & Energy Healingman

Πληροφορίες : www.globalattract.gr 

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523