Συναυλία Cristina Branco την Παρασκευή 29 Ιουλίου στο Ρωμαϊκο Ωδείο Νικόπολης

Κάλεσμα απήυθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης Πρέβεζας κος  Ιωάννου, σχετικά με τη συναυλία της Cristina Branco στο Ρωμαϊκό Ωδείο Νικόπολης.

Συγκεκριμένα ο κος Ιωάννου αναφέρει:

“Η αξιοποίηση των μνημείων και των αρχαιολογικών χώρων της περιοχής μας και η σύνδεσή τους με τον σύγχρονο πολιτισμό είναι γνωστό ότι αποτελεί όραμα και βασική επιδίωξή μας. Η ένταξή τους σε δραστηριότητες πολιτισμού σε συνεργασία με τους τοπικούς φορείς ήταν και είναι μόνιμο μέλημά μας.  Το άνοιγμα του Ρωμαϊκού Ωδείου της Νικόπολης φέτος ενισχύει το πολιτιστικό γίγνεσθαι της ευρύτερης περιοχής και δίνει ξεχωριστή ώθηση και δυναμική στον πολιτιστικό τουρισμό. Εξάλλου το αποτέλεσμα των εργασιών που έχουν γίνει αυτά τα χρόνια είναι πραγματικά εντυπωσιακό και η βιωματική εμπειρία μιας πολιτιστικής εκδήλωσης το αναδεικνύει ακόμα περισσότερο.

Στα πλαίσια αυτά με ιδιαίτερη ικανοποίηση συμμετέχουμε στη διοργάνωση  της συναυλίας της κορυφαίας Πορτογαλέζας ερμηνεύτριας Cristina Branco, στο Ρωμαϊκό Ωδείο της Νικόπολης, αυτή την Παρασκευή,  29 Ιουλίου 2016.

Και νιώθουμε μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια που πριν τη διεθνούς φήμης ερμηνεύτρια φάντο θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τη δική μας Ελεονώρα Αποστολίδη, τη νεαρή ηπειρώτισσα πιανίστρια που ξεκινώντας από την Πρέβεζα έφτασε να αναδειχτεί  πέρσι ως η κορυφαία νέα πιανίστα της χρονιάς σε δημοφιλή διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε δεκάδες μουσικούς από ολόκληρο τον κόσμο.

Καλούμε όλους τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους επισκέπτες μας να βρεθούν την Παρασκευή στο μαγευτικό χώρο του Ρωμαϊκού Ωδείου και να απολαύσουν δύο κορυφαίες στο είδος τους καλλιτέχνιδες.  “