Την Τρίτη η συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας -Τα θέματα

Σας καλούμε στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας που θα γίνει την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 και ώρα 13:00 στο γραφείο της Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας, με την παράκληση σε περίπτωση απουσίας σας να ειδοποιηθεί ο/η αναπληρωτής/-τριά σας.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι:

  1. «Παραχώρηση αύλειου χώρου του 14ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων για την εκτέλεση εργασιών θερμομόνωσης σε κατοικία σε όμορη κατοικία».
  2. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 19ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 19ου Δημοτικού Σχολείου και 23ου Νηπιαγωγείου Ιωαννίνων».
  3. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 21ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στην Αδελφότητα Κραψιτών».
  4. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 26ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Προοδευτικό Εκπολιτιστικό Εξωραϊστικό Σύλλογο Τσιφλικόπουλου».
  5. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου».
  6. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στο Σωματείο Εργαζομένων Συνεταιριστικών Οργανώσεων Νομού Ιωαννίνων».
  7. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 27ου Δημοτικού Σχολείου Ιωαννίνων στον Σύλλογο Πραμαντιωτών Ιωαννίνων».
  8. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του 1ου Δημοτικού Σχολείου Μαρμάρων στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου».
  9. «Παραχώρηση της χρήσης σχολικού χώρου του Δημοτικού Σχολείου Μπάφρας – Νεοκαισάρειας στον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου».
  10. «Παραχώρηση χρήσης χώρων σχολείων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε Πολιτιστικούς Συλλόγους και Σωματεία».
  11. «Δ΄ Κατανομή ποσού 410.400,00 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2018 για την κάλυψη λειτουργικών δαπανών των σχολείων»
  12. Διάφορα – Ενημερώσεις.

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης μπορείτε να απευθύνεστε στο Τμήμα Παιδείας.