«Τουρισμός για Όλους»: Δεκτή σε όλα τα καταλύματα της χώρας η ψηφιακή κάρτα -400.000 οι δικαιούχοι

Βαλίτσες για διακοπές ετοιμάζουν οι νέοι δικαιούχοι του προγράμματος «Τουρισμός για Όλους».

Πλέον, κληρώθηκαν και οι 125.000 νέοι δικαιούχοι, ο οποίοι θα αποκτήσουν άμεσα τη ψηφιακή κάρτα του Προγράμματος «Τουρισμός για όλους» του Υπουργείου Τουρισμού. Οι νέοι δικαιούχοι προστίθενται στους ήδη 275.000, φτάνοντας συνολικά τους 400.000.

Υπενθυμίζεται ότι το πρόγραμμα, προϋπολογισμού άνω των 60 εκ. €, προσφέρει επιδότηση διαμονής ύψους 150 € ανά δικαιούχο και 200 € για δικαιούχους ΑΜΕΑ.
Για πρώτη φορά, το πρόγραμμα υλοποιείται με ψηφιακή κάρτα για εύκολες και γρήγορες πληρωμές, περιλαμβάνει όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλους τους προορισμούς της χώρας, ενώ η καταβολή γίνεται άμεσα σε όλους τους παρόχους υπηρεσιών.Υπενθυμίζεται ότι οι νέοι 125.000 δικαιούχοι θα μπορούν να ενεργοποιήσουν και στη συνέχεια να χρησιμοποιήσουν την κάρτα τους τους μόλις λάβουν το σχετικό μήνυμα ενεργοποίησης.  Οι κάρτες του προγράμματος μπορούν να εξαργυρωθούν μέχρι το τέλος Ιουνίου.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/ellada/toyrismos-gia-oloys-dekti-pantoy-psifiaki-karta”>«Τουρισμός για Όλους»: Δεκτή σε όλα τα καταλύματα της χώρας η ψηφιακή κάρτα -Στους 400.000 οι δικαιούχοι – iefimerida.gr</a></p>