Το epirusnow.gr δίνει….Match!

Καλή μας αρχή, epirusnow!

 

Και κάπως έτσι ξεκινάει ένα ωραίο ταξίδι αναζήτησης, ψαξίματος, ανταλλαγής απόψεων και σίγουρα κριτικής πάνω στα αθλητικά και όχι μόνο δρώμενα. Τοπικά και μη. Μέσα από αυτή τη στήλη θα σχολιάζουμε κατά κύρια βάση τα κακώς κείμενα, αλλά και να εκθειάσουμε όταν πρέπει τα καλώς.

Ως πρώτη γνωριμία, μπορώ να πω πως ναι μεν οι σπουδές στα οικονομικά ήταν αναγκαίες και αρκετά χρήσιμες, όμως η αγάπη για τον αθλητισμό δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα. Και κάπως έτσι εγένετο η… Match Ιωαννίνων. Αθλητική εφημερίδα, εβδομαδιαίας κυκλοφορίας, που πλέον βαδίζει στο τρίτο της χρόνο και έχει μπει για τα καλά στη ζωή μου/μας. Έχοντας σταθεί σταθερά στα πόδια της, «καλείται» να συμπορευθεί με το www.epirusnow.gr. Αρωγός στο νέο ξεκίνημα η δομημένη και μεστή προσπάθεια των διοικούντων της ιστοσελίδας (κάπου εκεί στα γραφεία θα πέφτουν τα πρώτα γέλια με τον όρο «διοικούντων») στο να χτιστεί κάτι διαφορετικό με γνώμονα την ελευθερία σκέψης, άποψης και συνάμα κατάθεση τους.

Δε χρειάζεται, όμως, μακρηγορία. Καλό ξεκίνημα και σίγουρα θα έχουμε πολλά να πούμε στις κρύες και όχι μόνο νύχτες του χειμώνα.

 

 

ΕΚΔΟΤΗΣ MATCH ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ

 

Το epirusnow.gr δίνει….Match!

Όπως είχαμε δηλώσει την πρώτη ημέρα λειτουργίας του epirusnow.gr, στόχος του εγχειρήματος, εκτός των της έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης είναι και η συγκέντρωση ανθρώπων οι οποίοι έχουν κάτι το διαφορετικό να πούν, ελεύθερα και χωρίς περιορισμούς σε μια ομάδα, ένα think tank, όπου ο καθένας θα καταθέτει την άποψή του επι παντός επιστητού και με το θάρρος της καθαρής και αδέσμευτης γνώμης του.

Στα πλαίσια αυτά γεννήθηκε η ιδέα να έρθουμε σε επαφή, με έναν παλιό φίλο, τον Δημήτρη Παπαϊωάννου, ο οποίος μέσα σε μια πολύ δύσκολη εποχή για όλων των ειδών τα έντυπα, έχει καταφέρει μέσα σε μόλις δύο χρόνια να εκδίδει μια αθλητική εφημερίδα, η οποία έχει κάτι διαφορετικό να πεί και γιαυτό καταξιώθηκε γρήγορα στο χώρο της.

Δεν χρειάστηκε ιδιαίτερος κόπος για να επιβεβαιώσουμε ότι οι απόψεις μας ταιριάζουν απόλυτα με του Δημήτρη,και ως φυσικό επακόλουθο ξεκινάει η συνεργασία με την Match Ιωαννίνων, η οποία θα είναι πλέον ο αποκλειστικός πάροχος των αθλητικών μας ειδήσεων και όχι μόνο. Γιατί όταν κάποιος έχει να πεί κάτι το διαφορετικό, σαφώς και δεν περιορίζεται μόνο σε έναν τομέα, οπότε να περιμένετε από το Δημήτρη και την ομάδα του και άλλα πράγματα.

Το epirusnow.gr από σήμερα θα δίνει….Match και ας είναι μακρύ και όμορφο το ταξίδι μας.

H Συντακτική ομάδα του epirusnow.gr