Των έργων το…κάγκελο

Είναι καθιερωμένο στη χώρα μας οτι το τελευταίο χρονικο διάστημα πρίν απο οποιαδήποτε εκλογική αναμέτρηση ξεκινούν τα έργα.Δρόμοι, φρεάτια, γήπεδα, αποχετευτικά (όχι του Βυζαντίου) κλπ κλπ.

Σαν να έχουν όλοι οι επικεφαλής κλειστές τις κάνουλες των χρημάτων για όλη τη θητεία τους και με εναν τρόπο μαγικό μόλις μυριστούν εκλογές μπααααααααααααααααααααμ!! Ανοιγει η κάνουλα και ως εκ θαύματος γίνονται πραγματάκια, απο τα πιιο μικρά χωριά, μέχρι τα αστικά κέντρα ανα την επικράτεια. Βέβαια τόσες εκλογικές αναμετήσεις που έχουν γίνει μάλλον Ντουμπάι θα έπρεπε να είχαμε γίνει. Επειδή όμως δεν γίναμε, σημαίνει οτι κάτι δεν πάει καλα…

Παραδείγματα ουκ ολίγα. Αποτέλεσμα το ίδιο.

Πολύ γέλιο έπεσε σήμερα με την ανακοίνωση του Δήμου Ιωαννιτών, που προωθεί τα έργα (που λέγαμε και πιο πάνω ντε!) και κάνει λόγο για ξεχασμένες γειτονιές απο τις προηγούμενες Δημοτικές παρατάξεις. Για θυμήστε μου ρε παιδιά ποιά ήταν η παράταξη που είχε το Δήμο πρίν; Η ερώτηση είναι πραγματική καθώς έχουν περάσει 4 χρόνια και βάλε απο τότε και μέχρι τις εκλογές πέντε.Κι αν όντως υπήρχαν αυτες οι ξεχασμένες γειτονιές απο τους προηγούμενους, το ίδιο ισχύει και για εσάς κύριοι. Και μην τις ξαναξεχάσετε εαν έχετε και άλλη θητεία μετα τις εκλογές..

Καλά μη βαράτε!! Αν είπαμε…….

Κατά τα άλλα οι ζυμώσεις στους Δήμους συνεχίζονται και οτι η απλή αναλογική εχει εξελιχθεί σε εφιάλτη ακόμη και για τους υποψήφιους προέδρους των τοπικών συμβουλίων, ποσο μάλλον για τους υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες.

Υπαρχει άραγε καμιά δικλέιδα ασφαλείας στον νέο Νόμο, η παίζει το ενδεχόμενο πλήρους ακυβερνησίας λόγω σταυρών ακόμη και σε αυτό το επίπεδο??

Γιατί στο υψηλότερο επίπεδο ο Πάνος ο Καμμένος τους γλέντησε κανονικά…Και ο νοών νοείτω.

Τα ξαναλέμε