Υποβρύχιες καταστροφές και εκλογές

Καλησπέρα αγαπητοί.

Χειμώνιασε πλέον και μεσολάβησαν αρκετα απο την τελευταία φορά που είπα τις κακίες μου.Μπορεί ο καιρός να περνάει σαν νερό, αλλά σκεφτηκα οτι πρεπει να επανορθωσω.

Οποτε αρχίζω τις επανορθώσεις……

1.  80.000 περισσότεροι τουρίστες επισκέυτηκαν φέτος την Ήπειρο.Ουάου!!Ναι μεν ποσοτικά είναι ενα σεβαστό νούμερο, αλλά πολύ πίσω σε σχέση με άλλες περιοχές της Ελλάδας. Αφήστε λοιπόν τις θριαμβολογίες και πιάστε δουλειά για του χρόνου.Ο καιρός περνάει και οι τουρίστες τα μοντάρουν τα των διακοπων τους απο νωρίς. Και όχι άλλες εκθέσεις στο εξωτερικό!! Υπάρχουν και πιιο ουσιώδη πράγματα να κάνετε.Καλές οι βόλτες αλλά….

2. Κεφάλαιο TUS Airways.

Τελικά πιο σοβαρός αποδείχτηκε ο πραγματικός ράπερ TUS (υποβρύχιες καταστροφές κλπ) απο την Αεροπορική εταιρία, η οποία αποφάσισε αλλα ΑΜΣΤΕΛ γιατι έτσι της αρέσει να αποσύρει τα Γιάνννενα απο τα δρομολογια της.Και απο το σαιτ της και απο παντού. Χωρίς να ενημερώσει κανέναν πριν. Κανέναν; Ενα πουλάκι μου είπε οτι κάποιοι ήξεραν αλλα το πέρασαν γαργάρα…

Λογικά δεν είχε πολύ κόσμο στα δρομολόγια αν κρίνω απο κάτι νουμερα που είδα. Τα “νούμερα” τα δικά μας εδω όμως στάθηκαν στο γεγονός οτι το αεροδρόμιο ορθοποδεί. Και όχι οτι έπεσε χυλόπιτα τεράστιων διαστάσεων. Κάντε τη δουλεια σας πιο σοβαρά. Μην πω άλλα καλύτερα.

3. Εκλογές

Πάμε πρώτα Περιφέρεια.

Λίγα πράγματα.Και επίσημα διεκδικητής ο Ριζόπουλος, οργάνώνεται η παράταξη Καχριμάνη. Ήρθε και το ΚΙΝΑΛ με τον Δημητρίου να “ταράξει” τα ήρεμα νερά της Λίμνης. Δύο ακόμη και έκλεισε το θέμα υποψήφιοι.Ζυμώσεις επι ζυμώσεων και… απλή αναλογική στο βάθος. Δεσμέυσεις, βαρίδια του παρελθόντος και “στόκοι” του μέλλοντος συνθετουν το ζοφερό τοπίο.Υπάρχουν βέβαια και εξαιρέσεις. Θα χαθούν όμως στο συρφετό. Αναμένουμε σχηματισμό ψηφοδελτίων και εδώ είμαστε.

Α! Είδα το σποτάκι της παράταξης του κου Ριζόπουλου με τα Γεράνια. Πολύ καλοφτιαγμένο με ωραία μηνύματα… Αλλα γεράνια;; ΓΕΡΑΝΙΑ;;; Ποιός είχε την καταπληκτική ιδέα;;Τι δουλειά έχουν τα Γεράνια με την Ήπειρο;;Όποιος το βρεί έχει δώρο 31 Δεκεμβρίου, το οποίο θα σας αποκαλύψω εν καιρώ.

Δήμος Ιωαννιτών:

Της κακομοίρας. Όλοι θέλουν να βγούν Δήμαρχοι. Παλιοί, νέοι, δεξιοί αριστεροί, Κεντρώοι κλπ.. Τα κουκιά όμως δεν βγαίνουν για όλους, άρα πάμε σε συνεργασίες. Άλλοι παν για βουλευτές, άλλοι Περιφέρεια, ποιός ρε παιδιά θα βάλει για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος πια;;

Η ΝΔ ποιόν θα στηρίξει; Σαμπως ξέρει; Γαυτο δεν ήρθε και ο Κυριάκος Γιάννενα.Σου λέει τι να παω να κάνω αφου τα άτομα είναι ακόμη σε φάση its complicated. Εχει πολύ πλάκα όμως.

Στους Δήμους του Λεκανοπεδίου βλέπω κινητικότητα. Ανατροπές θα έχουμε σε Δήμο Ζίτσας και Δωδώνης. Φαβορί να μην κατεβαίνουν, μεταγραφές και γενικά χαμός. Μαθαίνω, καταγράφω και επανέρχομαι οσονούπω.

¨Οσο για τα Βουλευτικα…. άστα βράστα. Κανείς δεν είναι κανενός που λέει και ο καψουριάρης αοιδός. 3-1, 4-1, 3-1-1. Δεν είναι σκόρ για στοίχημα. Ξέρετε εσείς….Σφαγή θα γίνει το επόμενο διάστημα. Και όποιος δεν προνοήσει θα βρεθεί πρό οδυνηρών εκπλήξεων…

Τα λέμε σύντομα…….