Υποκλοπές vol2: Σαπίλα και ξεπεσμός

Σαπίλα, μπόχα, δυσωσμία. Αηδία ρε αδερφέ! Αυτά είναι τα συναισθήματα που διακατέχουν οποιονδήποτε σήμερα στην Ελλάδα, η οποία βιώνει για δεύτερη φορά σκάνδαλο υποκλοπών, όσο κι αν θέλουν να το βαφτίσουν αλλιώς οι παρατρεχάμενοι της Κυβέρνησης.

Το γεγονός οτι εν έτει 2022 υπάρχουν διαδοχικές παραιτήσεις του δεξιού χεριού και ανηψιού βεβαίως βεβαίως του Πρωθυπουργού, αλλά και του αρχηγού της ΕΥΠ εσάς τί σας λέει;;

Ποιός μπορεί να φανταστεί οτι υπάρχουν άνθρωποι που παρακολουθούν τους πάντες και τα πάντα σε μια δημοκρατική, και καλά, χώρα; Πολλές φορές το λέγαμε μεταξύ μας σαν αστείο..Πάρτα τώρα. Δεν είναι αστείο. Είναι αλήθεια.

Ότι και να σκαρφιστουν. Ότι και να πούν. Όσο χρήμα και να ρίξουν, αυτό δεν κρύβεται. Υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο υποκλοπών στη χώρα μας. Πάρτε το χαμπάρι. Παίζει να είμαστε η πιο διεφθαρμένη χώρα σε όλα τα επίπεδα. Το ξέραμε εδώ και χρόνια. Αυτό όμως είναι το κερασάκι στην τούρτα. Και οι 2 παραιτήσεις που ήταν και το εύκολο κομμάτι, πρέπει να γίνουν 300.Και όχι μόνο. Και οι Ευρωβουλευτές, και η Πρόεδρος της Δημοκρατίας. ΟΛΟΙ.

Να πάτε στο διάολο όλοι. Και πρίν πάτε να δικαστείτε. Χωρίς ασυλία. Κανονικά όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες. Απο κανονικά Δικαστήρια και οχι στημένα. Και να μας πείτε την αλήθεια.Δεν το ζητάμε.Το απαιτούμε.Γιατί όλοι είστε μπλεγμένοι σε αυτό, κανείς δεν έπεσε απο τα σύννεφα σήμερα. Το ίδιο ισχύει και για καναλάρχες, δημοσιογράφους, sites κλπ.Αν κάποιος σερφάρει και δει πως το σερβίρουν σήμερα το θέμα θα καταλάβει και για ποιούς μιλάω. Αν και είμαι σίγουρος οτι ήδη ξέρει.

Περιμένουμε τον Πρωθυπουργό να κάνει διάγγελμα. Όπου θα μας εξηγήσει τί ακριβώς έγινε με τις υποκλοπές. Όχι μόνο για τον covid κάθε τρείς και λίγο.

Και μετά να παραιτηθεί. Να προκυρήξει εκλογές, οπου κανένα απο τα υπάρχοντα κόμματα δεν θα έχει τη δυνατότητα να θέσει υποψηφιότητα, ούτε κανένα πρόσωπο που ανήκει στα κόμματα αυτά. Ειλικρινά δεν το πιστεύω αυτό που γράφω αυτή την ώρα. Θέλω να βρίσω άσχημα, αλλα δεν θα τους κάνω τη χάρη. Δεν έχουμε Δημοκρατία και επίσημα απο σήμερα στη χώρα που τη γέννησε γαμώτο!!! Έχουμε γίνει ο βόθρος της Ευρώπης, δεν το βλέπετε;;

Τί άλλο περιμένετε να γίνει πια; Η λέξη κάθαρση δεν ξέρω αν είναι δόκιμη για το επίπεδο σαπίλας στο οποίο έχουμε περιέλθει σαν χώρα. Και δεν ξέρω και ποιός μπορεί να την κάνει. Απο τους υπάρχοντες κανείς προφανώς…

Η Κολομβία μπροστά μας έιναι νηπιαγωγείο και εμείς πανηγυρίζουμε για το επίδομα καυσίμων…

ΥΓ τα γράφω όλα αυτά και δεν φοβάμαι. Φανταστείτε αφου παρακολουθούν τον προφορικό λόγο, τι γίνεται με τον γραπτό… Να τα διαβάσετε θέλω ρε. Και μετά στα τσακίδια άπαντες..