Φεστιβάλ Αθλημάτων για παιδιά στο Πέραμα

O Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων «Το Σπήλαιο»  και η Προοδευτική Περάματος, εκτός από φορείς υλοποίησης σημαντικών πολιτιστικών εκδηλώσεων στην περιοχή του Περάματος, θα πραγματοποιήσουν  αίθρια αθλητική εκδήλωση με την ονομασία «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» τo Σάββατο 10 Ιουνίου 2023και ώρα 6:00 μ.μ. στο Παραλίμνιο πάρκο του Περάματος.

 

Η εκδήλωση είναι για παιδιά ηλικίας 6 ετών έως και 15,  είναι ένας χώρος όπου φιλοξενούνται αθλητικοί χώροι  κατάλληλοι για την φιλοξενία και παρουσίαση των αθλημάτων. Στην διαμόρφωση  του περιβάλλοντα χώρου θα παρουσιάζονται ξεχωριστά τα αθλήματα τα οποία  εδρεύουν στην πόλη, είτε  ομαδικό, είτε ατομικό τα οποία είναι τα εξής :

Τένις, Μπάσκετ , Handball, Beach volley, Ποδόσφαιρο, Κωπηλασία, Ιστιοπλοΐα, Άρση Βαρών, Ξιφασκία και Κολύμβηση.

Από κάθε σωματείο θα υπάρχουν οι προπονητές που είναι πιστοποιημένοι από τα Τ.Ε.Φ.Α.Α για να εξηγήσουν  τις δραστηριότητές που θα υπάρχουν στον κάθε άθλημα , το πρόγραμμα του κάθε συλλόγου και επιτόπια επίδειξη των συλλόγων με την δραστηριότητες τους.

 

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να δώσουμε την δυνατότητα  στο παιδί να διαλέξει από μόνο του τι άθλημα του αρέσει και την επιλογή που έχει κάνει αν θέλει να συνεχίσει όλη την επερχόμενη  σχολική χρονιά στο άθλημα που του άρεσε περισσότερο.

 

Αποσκοπούμε την καθιέρωση αυτού του φεστιβάλ κάθε χρόνο ώστε να  ενθαρρύνουμε την κοινωνία των Ιωαννίνων στην συμμετοχή τους σε αθλητικές δραστηριότητες, να γνωρίσουν τα παιδία μας όλα τα αθλήματα και να γίνει μία μεγάλη εκδήλωση της δικιά μας κοινωνίας.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές από την περιοχή μας. Με αυτό τον τρόπο αγκαλιάζουμε την επερχόμενη Ολυμπιάδα στην πόλη του φωτός  “ΠΑΡΙΣΙ 2024”, και σας καλούμε όλους τους πολίτες μικρούς και μεγάλους να συμμετάσχουν ενεργά στην εκδήλωση «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» μια διοργάνωση ΓΙΟΡΤΗ αντάξια της πόλης και των ανθρώπων της.