Φεστιβάλ αθλημάτων στο Πέραμα

O Πολιτιστικός Σύλλογος Περάματος Ιωαννίνων

«Το Σπήλαιο» θα πραγματοποιήσει ανοιχτήαθλητική εκδήλωση με την ονομασία «Φεστιβάλ Αθλημάτων – Kids Sport Festival» τοΣάββατο 04 Ιουνίου 2022 και ώρα 6:30 μ.μ. στο Παραλίμνιο πάρκο του Περάματος.

Η εκδήλωση είναι για παιδιά ηλικίας 6 ετών έως και 15 και θα πραγματοποιηθεί σε περιοχή όπου φιλοξενούνται αθλητικοί χώροι και χώροι κατάλληλοι για την φιλοξενία και παρουσίαση των αθλημάτων.

Όλος ο χώρος θα διαμορφωθεί ώστε να παρουσιάζονται ξεχωριστά τα αθλήματα τα οποία διεξάγονται στην πόλη, είτε ομαδικά είτε ατομικά, τα οποία είναι τα εξής :

Τένις, Μπάσκετ, Στίβος, Handball, Beach volley, Volley Ball, Κωπηλασία, Ιστιοπλοΐα, Taekwondo ITF, Ξιφασκία , Τοίχος Αναρρίχησης , Ποδηλασία και Κολύμβηση.

Σκοπός αυτής της εκδήλωσης είναι να δωθεί η δυνατότητα στο κάθε παιδί να διαλέξει από μόνο του τι άθλημα του αρέσει και όποια επιλογή κάνει αν θέλει να συνεχίσει όλη τηνεπερχόμενη σχολική χρονιά στο άθλημα που του άρεσε περισσότερο να γνωρίσουν τα παιδιά όλα τα αθλήματα και να ενθαρρυνθεί την νεολαία των Ιωαννίνων για συμμετοχή σε αθλητικές δραστηριότητες.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές από την περιοχή μας.