Χριστουγεννιάτικα πακέτα σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη, από το Δήμο Ιωαννιτών

Χριστουγεννιάτικα πακέτα με είδη διατροφής διένειμε ο Δήμος Ιωαννιτών σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη αξιοποιώντας και τις προσφορές επιχειρήσεων που διέθεσαν προϊόντα τους γι’ αυτό το σκοπό.

Περίπου 800 οικογένειες του Δήμου Ιωαννιτών (400 μέσω  του ΟΚΠΑΠΑ και άλλες 400 μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου),  προμηθεύτηκαν ένα “πακέτο αγάπης” με διάφορα ήδη διατροφής για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι.

Συγκεκριμένα ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων “ΠΙΝΔΟΣ”, προσέφερε 310 μεγάλα πακέτα με όλη την γκάμα των προϊόντων του, τα οποία διατέθηκαν από την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ιωαννιτών σε ευπαθείς οικογένειες, σύμφωνα με τα στοιχεία που διαθέτει οι υπηρεσία. Μεγάλες ποσότητες κοτόπουλου και άλλων προϊόντων προσέφερε η “ΠΙΝΔΟΣ” και στον ΟΚΠΑΠΑ, τα οποία συμπεριλήφθηκαν στα δικά του εορταστικά πακέτα.

Επίσης 90 πακέτα με διάφορα είδη διατροφής (γλυκά, λάδι, κρέας, ζυμαρικά) προσέφερε η εταιρεία ΑΒ Βασιλόπουλος και διατέθηκαν μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, όπως και σημαντικές ποσότητες από προϊόντα της προσέφερε η εταιρεία ΕΛΑΪΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι τα εορταστικά πακέτα του ΟΚΠΑΠΑ  ενίσχυσαν -εκτός από την “ΠΙΝΔΟ”- οι επιχειρήσεις ΒΙΚΟΣ, Νιτσιάκος και Δωδώνη.

Ο Δήμος Ιωαννιτών ευχαριστεί τις επιχειρήσεις που ενισχύουν και αυτές τις γιορτές την προσπάθεια του να στηρίξει  τις οικογένειες που το έχουν ακόμα μεγαλύτερη ανάγκη τις άγιες ημέρες.