Χριστουγεννιάτικες αφηγήσεις ιστοριών και διηγημάτων, από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Ο Δήμος Ιωαννιτών και το Δημοτικό Περιφερειακό Θέατρο, υποδέχονται την ομορφότερη εποχή του χρόνου, με γιορτινή διάθεση και ξεχωριστές εκδηλώσεις.
Στο πλαίσιο του προγράμματος των εορταστικών εκδηλώσεων των δομών του Δήμου Ιωαννιτών, το ΔΗΠΕΘΕ, αυτή την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, παρουσιάζει στις 12.00 το μεσημέρι την Χριστουγεννιάτικη ιστορία του Κάρολου Ντίκενς, στο «Καμπέρειο» Θέατρο.
Μια αφήγηση για παιδιά από τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων: Βασιλική Ασίκογλου, Αλέξανδρο Ζαφειριάδη, Ευαγγελίνα Καρυοφίλλη, Μαρία Κεβρεκίδου, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλη Παπαδημητρίου και Χρήστο Τζιώτα.
Επίσης την ίδια ημέρα, Κυριακή 15 Δεκεμβρίου, στις 7.00 το απόγευμα το ΔΗΠΕΘΕ παρουσιάζει «Ένα βράδυ με τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη», στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων.
Αφήγηση χριστουγεννιάτικων διηγημάτων του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη για ενήλικες, από τους ηθοποιούς του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων: Βασιλική Ασίκογλου, Αλέξανδρο Ζαφειριάδη, Ευαγγελίνα Καρυοφίλλη, Μαρία Κεβρεκίδου, Σοφία Μπλέτσου, Μιχάλη Παπαδημητρίου και Χρήστο Τζιώτα.
Για τη δράση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου οι θέσεις είναι περιορισμένες. Τηλέφωνα κρατήσεων: Μαρία Κεβρεκίδου (τηλ. 6955998405) και στα Γραφεία του ΔΗΠΕΘΕ, τηλ. 2651025670.
Και οι δύο δράσεις γίνονται υπό την επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων, Ελένης Δημοπούλου.