10 νέα κρούσματα στα Ιωάννινα- Ζητούνται απαντήσεις για την προέλευση τους

Μετά την ύφεση των δύο προηγούμενων ημερών ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 10 ακόμα νέα κρούσματα του κορονοιου στα Ιωάννινα.
Επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μία έντονη παραφιλολογία σχετικά με την προέλευση των κρουσμάτων ,τη διασπορά και τις εστίες αυτής καλό θα είναι οι αρμόδιοι άμεσα να προβούν σε διευκρινίσεις από ποιες συγκεκριμένες κοινωνικές και εργασιακές ομάδες προέρχονται τα κρούσματα αυτά καθώς και ποια μέτρα έχουν παρθεί ούτως ώστε να αποφευχθεί περαιτέρω διασπορά του ιού.
Όπως και να χει το ενδεχόμενο λήψης πρόσθετων μέτρων τύπου τοπικού lockdown η διαφόρων άλλων περιορισμών είναι πλέον ορατό και καλό θα είναι για την κοινή γνώμη πριν ακούστνουν πάλι περί ατομικής ευθύνης και τα λοιπά να ανακοινώσουν Από πού ακριβώς προέρχονται τα κρούσματα αυτά.
Χωρίς να υιοθετούμε πρακτικές κινδυνολογίας αλλά και με πάσα επιφύλαξη καθώς δεν υπήρξε επίσημη τοποθέτηση Αν και θα πρεπε μέχρι τώρα, θα ζητήσουμε διευκρινίσεις από τη διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων καθώς και του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ιωαννίνων για το εάν και εφόσον υπήρξαν ή υπάρχουν περιστατικά κορονοιου σε εργαζόμενους τους καθώς και ποια είναι η αντιμετώπιση της οποίας έχουν τύχει.
Το γενικότερο εμπάργκο αλλά και η ιδιόμορφη ομερτά που υπάρχει Όσον αφορά τον τομέα της ενημέρωσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες ειδικά στην Ήπειρο γίνεται πλέον επικίνδυνο και θα πρέπει άμεσα οι αρμόδιοι να πάρουν αποφάσεις και να ενημερώσουν τον κόσμο.
Με εικασίες, διασπορά ψευδών ειδήσεων και Ράδιο Αρβύλες Το μόνο που θα συμβεί είναι τα πράγματα στο άμεσο μέλλον να γίνουν πολύ χειρότερα.
Ας βγουν οι υπεύθυνοι με επίσημη τοποθέτηση να διαψεύσουν τις οι οποίες διαχέονται στην πόλη των Ιωαννίνων τις τελευταίες ώρες και θα είμαστε οι πρώτοι πού θα τις δημοσιεύσουμε.
Οι καταστάσεις είναι τέτοιες που απαιτούν σοβαρότητα από όλους ευθύνη Και θέληση ώστε να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί ο καθένας από το δικό του Μετερίζι το σοβαρότατο αυτό πρόβλημα.
Φυσικά και δεν πρόκειται περί στοχοποίησης ανθρώπων ή επαγγελμάτων Απλά πρόκειται για προστασία προφυλαξης της κοινής γνώμης και κατ επέκτασιν των αγαπημένων μας ανθρώπων και της τοπικής κοινωνίας.