16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας στα Ιωάννινα

Εκ μέρους του Πανελλήνιου Επιστημονικού Συλλόγου κατά της Επιληψίας (Π.Ε.Σ.Ε.), παρακαλούμε όπως βρείτε συνημμένα δελτίο Τύπου για το 16ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιληψίας, οι εργασίες του οποίου θα διεξαχθούν από 23 έως 25 Σεπτεμβρίου 2022 στα Ιωάννινα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείo Epirus Palace.

 

 

 

Θα προηγηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου, Προσυνεδριακή Ενότητα με θέμα: Η επιληψία από τη σκοπιά των νοσηλευτών. Την ίδια ημέρα, θα ακολουθήσει εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό, με προσκεκλημένη τη γνωστή τραγουδίστρια Θωμαή Απέργη, η οποία θα μοιραστεί την προσωπική της εμπειρία με την επιληψία.

 

 

 

Σε συνεργασία με την Ελληνική Παιδονευρολογική Εταιρεία, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 19:30 – 21:00, θα πραγματοποιηθεί Επιστημονική Ενότητα Παιδονευρολογίας.

 

Η Επιστημονική Ενότητα απευθύνεται σε Παιδιάτρους / Παιδονευρολόγους.

 

 

 

Τέλος, στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα λαμβάνει χώρα δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την Εθελοντική Δωρεά Αιμοποιητικών Κυττάρων/Μυελού των Οστών, καθώς και νέες εγγραφές εθελοντών δοτών σε συνεργασία με την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».