20ος Μπιζάνιος Δρόμος: Με επιτυχία παρά την κακοκαιρία

Πραγματοποιήθηκε  ο «20ος Μπιζάνιος Δρόμος» κάτω από συνεχή και καταρρακτώδη  βροχή.

Πολλοί συμπολίτες μας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Οργανωτικής  Επιτροπής, μαζεύτηκαν στην πλατεία, παρά τις εξαιρετικά  αντίξοες καιρικές συνθήκες και χειροκρότησαν με θέρμη όλους τους δρομείς, μικρούς και μεγάλους για την έντονη προσπάθειά τους.

Πάνω από τετρακόσιοι (400), ήταν οι μαθητές που συμμετείχαν στα αγωνίσματα για μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Τις εντυπώσεις κέρδισαν  οι λιλιπούτειοι αθλητές που  αψήφησαν τη δυνατή βροχή και το κρύο και έτρεξαν με ορμή τα 1000 μέτρα της δικής τους διαδρομής, κερδίζοντας το ενθουσιώδες χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην εκδήλωση συμμετείχαν δρομείς από την Παραμυθιά, την Κόνιτσα, την Κέρκυρα, την Άρτα, το Μέτσοβο, την Καλαμπάκα, την Πάργα, τη Λευκάδα, την Πτολεμαΐδα, την Ηγουμενίτσα, την Κοζάνη, την Καστοριά, τα Γρεβενά και τη Φιλιππιάδα.

Ακολούθησαν οι απονομές των κυπέλλων και των μεταλλίων στους νικητές, ενώ μετάλλια μοιράστηκαν σε όλους, όσοι έλαβαν μέρος.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και απένειμαν έπαθλα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κος Θωμάς  Μπέγκας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων, κος Μάξιμος, ο Γενικός Διευθυντής Δασών, κος Νικόλαος Παπαευθυμίου, ο Συνταγματάρχης Πυροβολικού, κος Κλέαρχος Ευστρατίου, ο Υποδιευθυντής του τμήματος Τροχαίας Ιωαννίνων, κος Γρηγόριος Καρράς, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου, κος Κωνσταντίνος Γκόγκος, ο Αντιπρόεδρος και εντεταλμένος για θέματα Αθλητισμού Δημοτικός Σύμβουλος, κος Βασίλειος Καλούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης, κος Κώστας Σιαράβας, ο κος Λάζαρος Νάτσης, Δημοτικός Σύμβουλος και Επικεφαλής της παράταξης «Πολίτες για την ανατροπή», ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, περιφερειακό τμήμα Ιωαννίνων, κος Νικόλαος Γερασιμίδης και η κα Μαρία Τοφινή-Τσαντίλα, Πολιτιστική Λειτουργός του Δήμου Αγίας Νάπας.