21η Ημερίδα του InsuranceForum.gr & του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων

Χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης το epirusnow.gr

Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017 *Ξενοδοχείο Hotel Du Lac* 17.00 – 21.00

 

«Ο χάρτης της διαμεσολάβησης για το 2018

 Οδηγία IDD – Φορολογικές αλλαγές & νέο ασφαλιστικό – Ο ρόλος και η ευθύνη των οργανωμένων δικτύων »

 

Θεσσαλονίκη, 31 Μαΐου 2017

 

 

Ο νέος τρόπος λειτουργίας της αγοράς λόγω της επικείμενης εφαρμογής της Ευρωπαϊκής οδηγίας IDD, το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές αλλά και ο νέος χάρτης της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης  που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελούν τα κεντρικά θέματα της 21ης ημερίδας που διοργανώνει το insuranceforum.gr και η Insurance Innovation σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων την Τετάρτη 07 Ιουνίου 2017 στο Ξενοδοχείο Hotel Du Lac.

 

Η ασφαλιστική αγορά του Ν. Ιωαννίνων και των γύρω πόλεων θα ενημερωθεί για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Με μια νέα οργανωτική δομή και επίκαιρη θεματολογία, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται στον ασφαλιστικό κλάδο.

 

Τα θέματα των τριών βασικών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

1.Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, με ομιλήτρια την κα. Μυρτώ Χαμπάκη, Senior Manager Risk Management Services CROWE SOL Consulting.

2.Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, με ομιλητή τον κ. Νίκο Κλήμη, Οικονομολόγο.

3.Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, με ομιλητή τον κ. Τηλέμαχο Μαλγαρινό, Οικονομικό Σύμβουλο.

 

Κατά την διάρκεια της ημερίδας καταξιωμένα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς θα βρεθούν στην ημερίδα και θα αναλύσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα.