Σήμερα Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016 το ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ πάει…. Αγρίνιο!

Έπειτα από το αίτημα πολλών ενδιαφερομένων από την ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ επισκέπτεται την πόλη του Αγρινίου και ενημερώνει επί τόπου τους υποψήφιους σπουδαστές  του για τις νέες  ειδικότητες που αφορούν στη Σχολή Αγροτικής Κατάρτισης αλλά φυσικά και για το σύνολο των επιτυχημένων ειδικοτήτων της Σχολής!

Κοντά στην Κεντρική Πλατεία της πόλης –στην οδό Χαριλάου Τρικούπη-  θα υπάρχουν εκπαιδευτικοί σύμβουλοι δίνοντας πληροφορίες επαγγελματικού προσανατολισμού και πλούσιο ενημερωτικό υλικό στους ενδιαφερόμενους ενώ θα δοθούν ειδικές τιμές διδάκτρων για όσους κάνουν την κράτηση της θέσης τους τη μέρα αυτή!

Επίσης σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προβάλλεται οπτικοακουστικό υλικό από ποικίλες δράσεις και δραστηριότητες του  ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ παρέχοντας έτσι και σε εικόνα μια άποψη των σπουδών στη ΔΕΛΤΑ!

Το τμήμα της Μουσικής Τεχνολογίας θα καλύψει με τις επιλογές του  τη μουσική και τον ήχο της εκδήλωσης ενώ η ειδικότητα της Μαγειρικής και της Αρτοζαχαροπλαστικής θα προσφέρει φρέσκα και νόστιμα εδέσματα στον κόσμο που θα μας τιμήσει με την παρουσία του.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει  τον αντιδήμαρχο κ.Μελιάδη Γιώργο αλλά και όλους τους φορείς του Δήμου Αγρινίου για την πολύτιμη βοήθειά τους και την εγκάρδια φιλοξενία τους και ευελπιστούμε και σε νέες μελλοντικές συνεργασίες.

Έναρξη εκδήλωσης 5:30μμ

Για πληροφορίες: www.delta-iek.gr