Χαλάει ο καιρός – Τοπικές βροχές και καταιγίδες

Σταδιακή μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός από την Πέμπτη (03.11.2016) στην Ήπειρο με νεφώσεις, τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Πιο συγκεκριμένα:

Πέμπτη(03.11.2016): Αρχικά θα επικρατούν νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα αυξηθούν και έως το μεσημέρι θα καλύψουν το μεγαλύτερο μέρος της Ηπείρου. Τις πρωινές ώρες σε αρκετές περιοχές στο εσωτερικό της περιφέρεια θα σχηματιστούν τοπικές ομίχλες. Προς το μεσημέρι θα αρχίσουν να εκδηλώνονται κατά περιόδους τοπικές ασθενείς βροχές, οι οποίες στα νότια και δυτικά τμήματα της Ηπείρου ενδέχεται το απόγευμα να ενισχυθούν.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νότια – νοτιοδυτικά και δεν θα ξεπεράσουν τα 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, κυρίως ως προς τις ελάχιστες τιμές, και θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς στα πεδινά τμήματα, 11 έως 20 στα παράκτια, 4 έως 17 στα ημιορεινά και από 2 έως 15 βαθμούς στις ορεινές περιοχές.
Παρασκευή (04.11.2016):
Μικρή περαιτέρω άνοδο της θερμοκρασίας αναμένουμε την Παρασκευή στην Ήπειρο, με τις νεφώσεις όμως και τις τοπικές βροχές να παραμένουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από τα νοτιοδυτικά έως 3 και τοπικά 4 μποφόρ.

epirusmeteo.gr