Ενότητα, αλληλεγγύη, κοινή προσπάθεια για να υπερβούμε την κρίση, ευχήθηκε για τη νέα χρονιά ο Δήμαρχος Ιωαννίνων

Από τις φωνές των παιδιών της Κιβωτού του Κόσμου άκουσε το “πάει ο παλιός ο χρόνος” σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας και οι συνεργάτες του, και ήταν – όπως είπε- το καλύτερο “κατευόδιο”  για τη χρονιά που φεύγει.  Μια χρονιά “πραγματικά δύσκολη για όλους μας”, όπως είπε ο κ. Μπέγκας, συμπληρώνοντας όμως πως κόντρα στις δυσκολίες των καιρών, πρέπει να τραβήξουμε μπροστά με δύναμη, αλληλεγγύη, ενότητα και κοινή προσπάθεια.

Τα κάλαντα στο Δημαρχείο Ιωαννίνων έψαλε επίσης σήμερα το πρωί και η μπάντα της 8ης Μεραρχίας.

Στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του ο Δήμαρχος, ευχήθηκε στους δημότες του Δήμου Ιωαννιτών και σε όλους τους Έλληνες,  ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με υγεία, προκοπή και δημιουργία, με προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

“Δεν πρέπει να μας καταβάλουν οι δυσκολίες των καιρών που ζούμε, αλλά με δύναμη κι αισιοδοξία πρέπει να μπορέσουμε να τραβήξουμε μπροστά. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να έχουμε ως γνώμονα την ενότητα, την αλληλεγγύη και την κοινή προσπάθεια , γιατί μόνο με τη λογική “η ισχύς εν τη ενώσει” θα μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα μας από το αδιέξοδο. Αυτή την ευχή δίνω και στους ανθρώπους που δίνουν μάχη από διάφορες θέσεις για να βελτιωθεί η κατάσταση στη χώρα μας”, τόνισε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων.

Ο κ. Μπέγκας έδωσε τις ευχές του και στους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης και τις οικογένειες, ευχαριστώντας τους  για τη δουλειά που κάνουν καθημερινά, σημειώνοντας πως “προσφέρετε ένα έργο  στην ενημέρωση που το έχουμε ανάγκη και εμείς και οι πολίτες”.