Συγκέντρωση τροφίμων μακράς διάρκειας από την ΠΣΕ στα πλαίσια της ”Πίτας του Ηπειρώτη 2017”

Οι αλλαγές που όλοι βιώνουμε το τελευταίο διάστημα και η έντονη παρουσία δυσκολιών και προβλημάτων οδηγούν την ανθρώπινη συνείδηση να κάνει πράξεις Κοινωνικής Αλληλεγγύης και εθελοντισμού. Η κοινωνική προσφορά καταξιώνει την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη. Ειδικά για τους Έλληνες, η Αλληλεγγύη και η προσφορά είναι στοιχεία της δομής του χαρακτήρα τους. Εμάς, τους Ηπειρώτες και την οργανωμένη Ηπειρώτικη αποδημία, μας το δίδαξαν οι  χιλιάδες Ηπειρώτες Ευεργέτες και δωρητές!

 

Η Πανηπειρωτική Συνομοσπονδία Ελλάδας, η κορυφαία αποδημική οργάνωση των Ηπειρωτών, στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης για τον συνάνθρωπο μας, συνεχίζει την έμπρακτη συμμετοχή της στην ανακούφιση των συνανθρώπων μας, που υποφέρουν σήμερα από την κρίση που μαστίζει τη χώρα μας.

 

Στα πλαίσια της μεγάλης μας εκδήλωσης ”Η Πίτα του Ηπειρώτη”, καλούμε όλους εσάς, που θα έρθετε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου2017, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο Νέο Φάληρο, να δείξετε έμπρακτα την προσφορά σας στον συνάνθρωπο μας, φέρνοντας τρόφιμα μακράς διάρκειας και θα τα παραλαμβάνει το ΣΚΑΙ με το « Όλοι μαζί μπορούμε». Τρόφιμα μακράς διάρκειας είναι, ότι έχει διάρκεια πολλών ημερών, π.χ γάλα μακράς διάρκειας, αλεύρι, ζυμαρικά, κονσέρβες, μπισκότα καφέ, ζάχαρη, κλπ.

 

Γιατί εμείς οι Ηπειρώτες, οι φίλοι της Ηπείρου και της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με τους ανθρώπους που πρέπει , με τον τρόπο που πρέπει, να προσφέρουμε το καλύτερο στους συνανθρώπους μας.

 

Τα αυτοκίνητα του ΣΚΑΙ «Όλοι μαζί μπορούμε», θα βρίσκονται στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από τις 09.00′ το πρωί, μέχρι τις 12.00′ το μεσημέρι, σε δύο εισόδους, τη κύρια είσοδο, αυτή που βλέπει προς την θάλασσα και την είσοδο που χρησιμοποιούν αυτοί που έρχονται από τον σταθμό του Ηλεκτρικού.

 

Το Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, αισθάνεται την υποχρέωση, εκ των προτέρων να ευχαριστήσει, όλους αυτούς που θα συνεισφέρουν.

 

Γιατί ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.