Editorial: To epirusnow.gr αλλάζει

Στο τελευταίο editorial σας υποσχεθήκαμε ότι έρχονται αλλαγές στο epirusnow.gr. Άλλες που φαίνονται, άλλες όχι, άλλες που βλέπονται, άλλες που ακούγονται κλπ.

Όπως ίσως ήδη να προσέξατε, από το Σάββατο εμφανίζεται στο σάιτ μας το νέο λογότυπο. Πρόκειται για μια πυξίδα ή οποία δείχνει μια συγκεκριμένη κατεύθυνση και φιλοδοξούμε να καταστήσει το epirusnow.gr «πυξίδα» σας στην αδέσμευτη ενημέρωση, να είμαστε καλά για πολλά χρόνια ακόμη.

Πέραν αυτού ολοκληρώθηκαν και αναβαθμίσεις για να έχετε ποιοτικότερη πρόσβαση από σταθερό υπολογιστή, τάμπλετ, ή κινητό στην ιστοσελίδα μας, με κορυφαία ανάλυση και αψεγάδιαστη εμφάνιση. Ήμασταν που ήμασταν πολύ μπροστά από τον «ανταγωνισμό», τώρα πλέον το τόπι έχει χαθεί.

Επίσης από σήμερα ξεκίνησε η νέα μας διαφημιστική καμπάνια στα social media ή οποία έχει σχεδιαστεί με τέτοιον τρόπο ώστε να πάμε στην πραγματική κορυφή. Όπως έχουμε τονίσει και στο παρελθόν, ο πιο σημαντικός λόγος για τον οποίο είμαστε υπερήφανοι στο episrusnow.gr είναι η αρθρογραφία μας.

Όπως θα διαπιστώσετε το επόμενο διάστημα, έρχονται νέες στήλες, ποικίλλου ενδιαφέροντος, ενισχύονται οι υπάρχουσες ακόμη περισσότερο, ενω θα εμφανιστεί και μια νέα κατηγορία, η οποία αναμένεται να κλέψει την παράσταση το επόμενο χρονικό διάστημα. Μας πήρε αρκετό καιρό, αλλά όταν δημιουργείς πράγματα από το μηδέν είναι πολύ μεγαλύτερη η ικανοποίηση στο τέλος και σήμερα μπορούμε να το πιστοποιήσουμε αυτό.

Εδώ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την τεχνική μας υποστήριξη και συγκεκριμένα τον Χρήστο Γεωργιάδη και τη Nodus Innovative Technologies για τον επαγγελματισμό τους, τη γραφίστρια μας για την υπομονή της και όλους όσους έβαλαν το λιθαράκι τους ώστε να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία.

Δηλώνουμε λοιπόν έτοιμοι από κάθε άποψη πλέον για το μέλλον. Τα δυόμιση σχεδόν χρόνια λειτουργίας μας, μας δίδαξαν πολλά πράγματα, που άλλα τα περιμέναμε και άλλα όχι. Ευτυχώς κανείς στην ομάδα μας δεν είναι αλαζόνας για να διαφημίζουμε κάθε λίγο τις πρωτιές μας εδώ κι εκεί. Όπως έχετε ήδη καταλάβει, το εγχείρημα δεν έγκειται στο φαίνεσθαι. Έγκειται στο είναι.

Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που κρατάμε ένα διαφορετικό επίπεδο από τον ανταγωνισμό. Που είμαστε αυτοί που είμαστε βρε αδελφέ. Καμιά φορά έχει σημασία και ποιος διαβάζει αυτά που γράφεις, όχι μόνο οι αριθμοί και αυτό είναι το μεγαλύτερο εως τώρα κέρδος μας.

Διαπιστώνετε εσείς οι αναγνώστες μας που μας τιμάτε με την καθημερινή σας προτίμηση, ότι αυτά που έχουμε πεί και υποσχεθεί μέχρι σήμερα τηρούνται με ευλάβεια. Σκοπός μας είναι να συνεχίσουμε αδιαπραγμάτευτα προς αυτή την κατεύθυνση. Αυτό το editorial δεν έχει χαρακτήρα προγραμματικών δηλώσεων όπως το προηγούμενο. Το γιατί είναι πλέον ορατό και από εσάς.

Συνεχίζουμε στο δρόμο που χαράσσουμε από την πρώτη μέρα που βγήκαμε στον αέρα, ακόμη πιο δυνατοί, πιο ορεξάτοι και πιο σίγουροι ότι είμαστε στον σωστό δρόμο. Επίσης θα συνεχίζουμε να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα αλλά και να επιβραβεύουμε τις καλές προσπάθειες. Απλά το ύφος πλέον οφείλουμε να το αλλάξουμε προς το σκληρότερο, διότι μερικές φορές η καλοπροαίρετη κριτική εκλαμβάνεται ως αδυναμία και η λέξη αυτή δεν υπάρχει στο δικό μας λεξιλόγιο.

 

Το επόμενο διάστημα η αλλαγή πλεύσης θα γίνεται ολοένα και πιο ορατή, με γνώμονα πάντα το καλύτερο, αδέσμευτα, χωρίς υλικές ή ηθικές υποχρεώσεις και διαφόρων ειδών βαρίδια, όπως άλλωστε ήταν πάντα.

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε νέες ιδέες και  συνεργασίες, καθώς ώς ζωντανός οργανισμός όπως είμαστε, οφείλουμε να εξελισσόμαστε. Όπως συνηθίζουμε να λέμε κατά τη διάρκεια των συναντήσεων της ομάδας μας ” Πίσω κοιτάμε μόνο όταν βάζουμε όπισθεν.” Και είμαστε βέβαιοι οτι τα καλύτερα έρχονται.

Το βέβαιο είναι ότι με εσάς τους αναγνώστε μας ώς συμπαραστάτες, το epirusnow.gr παίρνει σύντομα τη θέση που του αξίζει. Και δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτε άλλο, παρά μόνο με την κορυφή.

Εις το επανιδείν