No Politica- Η νέα…καυτή στήλη του epirusnow.gr

Ψάχναμε εδώ και καιρό να βρούμε ένα όνομα για τη νέα στήλη που παρουσιάζεται σήμερα για πρώτη φορά στο epirusnow.gr.

Τελικά όσο το κοιτάμε, τόσο περισσότερο μας αρέσει!Θα τα λέμε λοιπόν από εδώ τακτικά, με ονόματα και διευθύνσεις. Και πιστέψτε με έχουμε να πούμε πολλά.

Και πάω στο προκείμενο: Δεν πιστεύω πως κανείς σας πίστεψε ότι λόγω του ονόματος της στήλης, η οποία θα είναι mixed grill που λένε και στο χωριό μου, ότι δεν θα ασχολούμασταν με τα πολιτικά; Αν το πίστεψε, ας το ψάξει λίγο περισσότερο. Ίσως και με ιατρική βοήθεια…

 

Avanti maestro

Από τους περίπου 1.000 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους και καμια πεντακοσαριά(εκατον τρανταπέντε χιλιάδες που έλεγε και η καραφλή οχια) υποψηφίους Περιφερειακούς συμβούλους, πόσοι νομίζετε ότι θέτουν υποψηφιότητα για να προσφέρουν έστω κατι στα κοινά;

Το ερώτημα ρητορικό απλά το παραθέτω σαν τροφή για σκέψη. Υπάρχουν και κάποιοι ηλίθιοι που εμφανίζονται και με στόμφο μάλιστα δηλώνουν ότι θέλω να εκλεγώ για να πάρω μετάθεση στη δουλειά μου, ή ακόμη και να να βρώ δουλεια. Δεν σχολιάζω τίποτε άλλο παρα μόνο ότι όπου τους βρείτε…..ΜΑΥΡΟ.

Μια πρώτη εκτίμηση για Περιφερειακές και Δημοτικές στα Γιάννενα:

Περιφέρεια: Μπορεί οι στοιχηματζήδες να εχουν σχεδόν κλειδωμένη τη νίκη Καχριμάνη, αλλά δεν είναι ακριβως έτσι. Και αυτό γιατί η νίκη από την πρώτη Κυριακή όνειρο ήταν και πάει και αυτό το γνωρίζουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι. Το θέμα είναι ποιόν θα έχει αντίπαλο τη δεύτερη Κυριακή. Η εκτίμηση μου είναι ότι θα έχει το Ριζόπουλο, ο οποίος έχει τα φόντα να το παλέψει στα ίσια.

Ζάψας λίγο πιο κάτω και Δημητρίου πολύ πιο κάτω και τέλος. Η κάλπη εδώ πάντως φαίνεται…γκαστρωμένη

 

Δήμος: Ο «με το χέρι στην καρδιά» νυν Δήμαρχος Θ. Μπέγκας φαίνεται ότι κουτσα-στραβα και όχι φυσικα από τον αστικό ιστό της πόλης, θα τα καταφερει να παει στο β γύρο.Εκεί πιθανώς θα συναντήσει τον Μ. Ελισάφ ο οποίος φαίνεται να έχει τη δυναμική να ξεπεράσει Καλογιάννη και Γκόντα, ο οποίοι έχουν την ίδια δεξαμενή ψηφοφόρων και γενικά δεν…πολυτραβάνε,παρόλου που εδώ οι… στοιχηματζήδες διαφωνούν μαζί μας στέλνοντας αέρα την κα Καλογιάννη στο β γυρο. Αν πάντως η πρόβλεψη μας βγεί, απλά καληνύχτα κε Μπέγκα.

Σε επόμενη στήλη ο γκουρου θα δώσει προβλέψεις και για τους άλλους Δήμους…Α! και όταν πάτε ταμείο μην μας ξεχάσετε….!

Ασφαλτοστρώσεις

Πραγματικά είναι για κλάμματα η τακτική των Δημάρχων η οποία αναβλύζει από εποχές Μαυρογυαλούρου, να ασφαλτοστρώνουν τα πάντα λίγο πρίν τις εκλογές, έτσι για να δείξουν ότι κάτι έκαναν.

Εκτός αυτού βγάζουν και λεφτά από τα ταμεία των Δήμων( όσοι  έχουν) τώρα στα στερνά για να κάνουν ότι προλαβαίνουν. Βαριέσαι να τους βλέπεις να φωτογραφίζονται όλο κάμαρι διπλα στην νεοστρωμένη άσφαλτο.

Εξαγγέλουν επίσης έργα τα οποία θα γίνουν στο μέλλον και υπογράφουν φαρδιά-πλατιά με τους αναδόχους για να τους δεί ο κόσμος. Συνεχίστε με αυτό το ρυθμό και θα δείτε και τις φατσες σας στις επόμενες στήλες. ΜΑΥΡΟ. ΜΟΝΟ.

Και μια παράκληση: Ας πει κάποιος στον πρόεδρο του Πνευματικού Κέντρου να κόψει τις μέρα παρα μέρα συνεντεύξεις τύπου για τις εκδηλωσεις που γίνονται. Δόξα τω Θεώ υπάρχουν τρόποι να το μάθουμε και χωρίς αυτές. Όπως άλλωστε το μαθαίναμε τόσο καιρό. Ή όχι;;Άλλωστε το Πνευματικό Κέντρο ανήκει σε όλους τους δημότες και είναι τουλάχιστον χυδαίο να μετατρέπεται σε άτυπο προεκλογικό κέντρο η γραφείου τύπου…

Στον αέρα και οι πρώτες διαφημίσεις υποψηφίων,οι οποίες σε συνδυασμό με τις συνεντεύξεις με τα drones ανεβάζουν το επίπεδο της καλτίλας σε τουλάχιστον βρώμικο 89 και μεσα 90…Λίγο δημιουργία ρε παιδιά, λίγο πάθος, λίγο αλήθεια…Εστω και…προεκλογικά!

Α μην ξεχάσω! Χρονια πολλά για σήμερα μέρα που είναι σε Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση, κόμματα, Πειφερειάρχες και Δημάρχους. Και γενικά στους απανταχου πατσαριανούς-τριατζήδες για να καταλαβαινόμαστε και καλύτερα…..

Αυτό που λες ισχύει 100%. Εγώ απλά θέλω να συμπληρώσω το εξής . Δε φτάνει που μιλάμε για συμφεροντολογικά ζωντόβολα , είναι και τσίπηδες ! Όλο γύρα στα καφενεία και κέρασμα γιόκ ! Βάλε το χέρι στην τσέπη ρε τσιγκούνη και κέρνα καμιά σειρά ! Τι να την κάνω τη χειραψία σου , ποιος είσαι , ο Ρουβάς ; Είναι που είναι άχρηστα υλικά , νομίζουν πως θα βγάλουν προεκλογικό αγώνα δωρεάν , με φέισμπουκ και χαμόγελο . Οι εκλογές είναι ακριβό βίτσιο παιδιά ! Όποιου δεν το λέει η περδικούλα του ας κάτσει σπίτι να παίξει με τις κούκλες ! Ξηλωθείτε αλλιώς το μαύρο έρχεται καλπάζοντας !

Τι θα λεγες ν’αφήσουμε και κανα δυο ερωτησούλες εδώ , στην άκρη , για να προβληματιστούμε και να τις συζητάμε όσο θα περνάει ο καιρός ; Για παράδειγμα , ο Ζάψας τι πιθανότητες έχει να πιάσει το ποσοστό Γεροβασίλη ;
Αν δεν περάσει στο δεύτερο γύρο , ποιο ποσοστό θα «χρυσώνει το χάπι»;
Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν Δημητρίου , Ζάψα ή και κάποιον άλλο ;
Ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ έχει τη δυνατότητα για κινητοποίηση των μηχανισμών που έχει στη διάθεσή της μια κυβέρνηση προς υποστήριξη των εκλεκτών του ή δεν ..;
Σε ποιον άλλο Νομό θεωρεί η παράταξη Καχριμάνη πως θα σαρώσει ;
Από ποια νούμερα και πάνω θα μπορούν να δικαιολογηθούν μέτωπα και συμμαχίες στο δεύτερο γύρο ; Οι όποιες αποφάσεις θα παρθούν στα Γιάννενα ή την Αθήνα ;

Πού το πας κι αυτό πάλι ; Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει αν η ΝΔ τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν καταφέρει να έχει υποψήφιο στο δεύτερο γύρο ; Η σφαγή του Δράμαλη !
Πάντως , κατ εμέ , η λέξη κλειδί είναι οι «συμμαχίες». Ποιός θα πάει με ποιόν στο δεύτερο γύρο . Και απ’αυτά που ακούγονται , οι νυν δεν έχουν πρόβλημα να μοιράζουν θέσεις και οφίτσια , αρκεί να γίνει η δουλειά . Οι λοιποί διεκδικητές κινούνται πιο διακριτικά . Τώρα αν αυτό που θα προκύψει θα είναι κάτι λειτουργικό και επωφελές για τον κόσμο , υποθέτω θα το δούμε σύντομα .