Webex, πλαστά τέστ και…fake news

Καλησπέρα αγαπητοί μου, ελπίζω να είστε καλά, γιατί η υγεία είναι αυτή που προέχει τις δύσκολες μέρες που περνάμε.

Η αλήθεια είναι οτι απείχα συνειδητά τις τελευταίες μέρες απο τη στήλη, καθώς ζούμε πραγματικά στιγμές απείρου κάλλους σε αυτή τη χώρα και καμιά φορά η συσσωρευμένη μ@λ@κία σε αποπροσανατολίζει.

Ξεκινάμε με ευχάριστα. Ηρέμησε λίγο η Ήπειρος απο κρούσματα αυτές τις μέρες. Πληρώσαμε τα..κιμπαριλίκια των μεγάλων την 28η Οκτωβρίου και όχι μόνο….Α! Τώρα που είπα κιμπαριλίκια, έχω κουίζ, η μάλλον ερώτηση που θα λεγε και ο Μπαμπινιώτης.

Ποίος απο εσάς πάει για πικ νικ με την οικογένεια του, εν καιρώ λόκντάουν και κάθεται σε τραπέζια, όπου τα βρίσκει βρε αδελφέ, με σερβίτσια και μαχαιροπήρουνα; Όποιος το χει κάνει ας στείλει ένα μήνυμα μέσω της σελίδας, θέλω να τον ρωτήσω τι κάνω λάθος….

Τα Νοσοκομεία μας βέβαια ακόμη είναι σε δυσχερή κατάσταση, αλλά φαίνεται να υπάρχει φως στον ορίζοντα.. Οπότε το νού σας!!! Ειδικά αυτοί που κάνουν πικ νικ και άλλα  τέτοια σπόρ….

Ξεκίνησε λέει και η τηλεκπαιδευση. Εκτός τα καθημερινά μπινελίκια που ρίχουν οι γονείς, σε webex, πλατφόρμες, υπουργεία κλπ, βλέπουμε και καταστάσεις όπου φτωχά παιδάκια, κάνουν μάθημα στο καφενείο του χωριού, που είναι το μόνο μέρος όπου έχει ίντερνετ, ή στο κατάστημα των γονιών τους, αφού κανείς δεν μπορει να βοηθήσει. Α! Και κανεις δεν έδωσε ένα ρημάδι τάμπλετ στα παιδια, αναγκάζοντας τους γονείς να τρέχουν να βρούν. Άλλες χώρες της Ευρώπης, με χρήματα απο Ε.Ε. έδωσαν τάμπλετ στα παιδάκια να κάνουν τη δουλειά τους. Εδω μόνο στα ΜΜΕ να δίνουμε και όλα καλα.

Ελλαδα 2020. Ντροπή σε όλους του Υπ. Παιδείας. Κυριάκο, η Κεραμέως δεν κάνει. Πάρτο χαμπάρι. Και πολλοί άλλοι επίσης, μεταξύ των οποίων ο μισότρελος Άδωνις, που μας έχει ξεπατώσει στις…επενδύσεις…

Το πιο ωραίο όμως ήταν οτι ξεκίνησε η τηλεκπαιδευση και στα Νηπιαγωγεία!!!Και μάλιστα ώρες 14.00 με 16.00. Ε βέβαια μη χασουν τα παιδάκια τη ζωγραφική μεσημεριάτικα. Μη φάνε, μην ξεκουραστούν λίγο οι έρμοι οι γονείς. Στα μέζεα τους. Εκτός κι αν γίνεται για τα ιδιωτικά για να πουν στους γονείς ότι  να εμείς κάναμε τηλεκπαιδευση αυτο το μήνα. Σκάστα μ@λ@κ@ γονέα κανονικά το  μηνιάτικο.

Οι ΜΕΘ γέμισαν, τρένα φεύγουν απο θεσσαλονίκη, όπου τους έχει πραγματικά…θερίσει, και πάνε Αθήνα. Πόλεμος κανονικά. Βέβαια η Κυβέρνηση 8 μήνες έξυνε τα…..μολύβια της οποτε τα λουζόμαστε τώρα. Ερχόταν λέει απο το εξωτερικό με πλαστα τέστ και γιαυτό θα κλείσουν και τα χερσαία σύνροα τώρα. ΗΛΙΘΙΟΙ. Το ξέρατε.

Το σοβαρό κράτος και όχι το δικό μας μπ@ρδέλο θα έλεγε: Κε τουρίστα, ή επαγγελματία που θές να μπείς στη χώρα: τα τέστ θα γίνονται στα συνορα, θα τα πληρώνεις απο τη τσέπη σου και αν είναι οκ περνας. Αν όχι, του χρόνου πάλι. Τόσο απλά.

Επίσης όπως διαπιστώσαμε κολλάνε και οι παπάδες, ανεξαρτήτως βαθμίδας. Αυτό για όσους ακόμη λένε τις γνώστες ιστορίες για αγρίους.. Κολλάμε ΟΛΟΙ.Πάρτε το χαμπάρι και αφήστε τα fake news. Μην τσιμπάτε.

Άρση λοκντάουν 30 Νοέμβρη θα γίνει μόνο αν αναστηθεί ο Ανδρέας ο Παπανδρέου..

Υ.Γ. Στα Ιωάννινα στολίστηκε η πόλη. Καλό ναι μέν για τόνωση της ψυχολογίας,αλλά ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ με τα έργα στη Δωδώνης και τις παρόδους. ΕΛΕΟΣ πια..Χαλάει την αισθητική μας ρε φίλε. Και μαζέψτε και κανα…σκουπίδι, βάλτε και πλακακια μπανιου στην πλατεία και έτοιμη η υποψήφια Ποπλιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπηχαχαχαχαχαχαχαχα…

Εις το επανιδείν….