Ανοίγουν από Δευτέρα τα γυμναστήρια με self test και διπλή μάσκα

Ημέρα ανακοινώσεων για την περαιτέρω άρση των μέτρων αναμένεται να είναι η σημερινή καθώς από τη Δευτέρα 31 Μαΐου επανέρχονται κι άλλες δραστηριότητες. Συγκεκριμένα έχει προγραμματισθεί το άνοιγμα των γυμναστηρίων, των κέντρων αισθητικής και των χώρων δεξιώσεων.

Παράλληλα, η επιτροπή αναμένεται να ανακοινώσει ότι στο λιανεμπόριο θα επιτρέπεται 1 ανά 25 τ.μ. χωρίς ανώτερο όριο και ότι από 15 Ιουνίου καταργείται το 50% στις λαϊκές αγορές. Επίσης, στις εκκλησίες θα επιτρέπεται 1 άτομο ανά 15 τ.μ. Επίσης οι δεξιώσεις γάμων και βαπτίσεων θα ξεκινήσουν με τους όρους που λειτουργεί η εστίαση. Δηλαδή χωρίς μουσική.
Γυμναστήρια: Ανοίγουν με self test και διπλή μάσκα

Παράλληλα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τα πρωτοκολλά που θα ισχύσουν για τα γυμναστήρια είναι ένα self test την εβδομάδα για εργαζόμενους και αθλούμενους και υποχρεωτική χρήση διπλής μάσκας ή μάσκας αυξημένης προστασίας.
Advertisement

Επιπροσθέτως, θα ισχύουν οι αποστάσεις και τα μετρά υγιεινής, καθώς θα επιτρέπεται ένας αθλούμενος ανά 10 τ.μ., τα παράθυρα θα παραμένουν ανοιχτά, ενώ και ο κλιματισμός και τα αποδυτήρια θα είναι κλειστά.
Πηγή: iefimerida.gr – https://www.iefimerida.gr/ellada/anoigoyn-apo-deytera-ta-gymnastiria-me-self-test-kai-dipli-maska