Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Η παγκόσμια “αλλαγή” 2019 – 2026

⍆Πριν διαβάσετε την αποκρυπτογράφηση των διαισθητικών μου μηνυμάτων,…
θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι μια πρόβλεψη πρέπει να αντιμετωπίζεται πρωτίστως ως “πρόληψη”… και σκοπίμως σας αναφέρω αυτό που έχω γράψει εδώ και καιρό, ότι το 2018 και κυρίως το 2019 θα βάλει μέσα μας το δίλημμα αν θα αφήσουμε το ΕΓΩ και θα υιοθετήσουμε το ΕΜΕΙΣ… Όσο αυτό δεν θα λαμβάνει χώρα, τόσο η προφητεία που αναφέρεται στην αποκάλυψη θα αρχίσει να συμβαίνει: “Οι άνθρωποι θα ψάχνουν τα πραγματικά λόγια της γραφής και δεν θα μπορούν να τα βρουν…” . Θέλοντας μάλιστα να προσφέρω στην διαδικασία της αφύπνισης σας τον Σεπτέμβριο του 2018 ανάρτησα ένα διαισθητικό μήνυμα με το τίτλο: Ξυπνήστε… (Nuntius ut excitetur) – (Δείτε ΕΔΩ)

Επίσης έχω ενημερώσει για την “ενεργειακή πύλη” με αναρτήσεις μου από το 2015 άλλα και με τηλεοπτικές εμφανίσεις μου, όπου εξηγώ πως και γιατί η δόνηση της γης άλλαξε και κατά συνέπεια έχει επηρεάσει τους ανθρώπους και όλα τα όντα που ζούνε πάνω σε αυτή. (Δείτε ΕΔΩ)

Στις 23/12/2016 με ώρα ανάρτησης 05:19 2017 αναρτήθηκε η πρόβλεψη με τίτλο: Όταν ο αλέκτωρ λαλήσει το πρωί, θα ξημερώνει νέα αρχή… και στην εισαγωγή έγραψα για τις μέρες «πλασματικής ευημερίας».

Η «πλασματική ευημερία» ολοκληρώνεται σε 4 κύκλους:

 • Ο (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017.
 • Ο (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 όπου θα έπρεπε οι άνθρωποι να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν – αποφασίστηκαν.
 • (Ο τρίτος κύκλος – «το μάθημα») ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019  θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις
 • (Ο τέταρτος κύκλος – «η υλοποίηση») 22 Μαΐου του 2019 έως 22 Μαΐου του 2020 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο…

2019 – 2026: Τα 7 χρόνια της παγκόσμιας “αλλαγής”…
Στην Αποκάλυψη υπάρχουν εφτά εκκλησίες, εφτά σφραγίδες, εφτά σάλπιγγες, εφτά προσωπικότητες, εφτά φιάλες, εφτά κρίσεις, εφτά καινούρια πράγματα. Ο Ιησούς είπε εφτά λόγους στο σταυρό. Ο Θεός αναπαύτηκε την έβδομη μέρα. Εφτά είναι και τα χρόνια που κατά την πεποίθηση μου, θα υποστούμε πολύ σημαντικές “αναταράξεις” που θα φέρουν την “αλλαγή” στην κοσμοθεωρία του ανθρώπινου είδους…

Από τις 22 Μαΐου 2019 έως τις 22 Μαΐου 2026

 1. Οι “διάτρητοι” εγκέφαλοι που δεν εννοούν να αφυπνιστούν θα “εξαφανιστούν”… Όσο θα καθυστερεί η ψυχο-νοητικο-πνευματική ανέλιξη των ανθρώπων, η κατατονική κατάθλιψη τους θα είναι δεδομένη. Τα σημάδια που θα βλέπεται είναι: λήθαργος, υπερβολική ψυχοκινητική δραστηριότητα, ακραίος αρνητισμός, ιδιαιτερότητες στην εθελούσια κίνηση, και η επανάληψη λέξεων ή ενεργειών άλλων ανθρώπων.
 2. Οι άνθρωποι που δεν θα δημιουργούν προϋποθέσεις “υψηλής δόνησης” θα παλεύουν για την επιβίωση τους… Το αίσθημα της δυσαρέσκειας θα κατακλύσει τους περισσότερους!!
 3. Από τις 22 Μαΐου 2019 οι Σατανόπληκτοι θα δημιουργήσουν προϋποθέσεις σκλαβιάς και βαρβαρότητας. Η πολιτική θα είναι το όχημα τους και οι αποφάσεις τους οδυνηρές για τους περισσότερους παγκοσμίως.
 4. Επιστήμονες θα γίνουν θύματα εξαπάτησης… μέχρι να ολοκληρώσουν το έργο των “δημιουργών” τους!!
 5. Κάθε εφτά εβδομάδες θα σημειώνετε άνοδο της μεταφυσικής δραστηριότητας… και η συνειδητότητα υψηλών ενεργειών (φωτόνια)…
 6. Η συχνότητες της μουσικής και των εικόνων θα φέρουν επανάσταση στον τομέα της Εναλλακτικής Ιατρικής.
 7. Το χρονικό ταξίδι που είδατε σε ταινία…. ή το “πείραμα της Φιλαδέλφειας” θα επιβεβαιωθεί σχεδόν απροκάλυπτα…
 8. To CERN θα γίνει η πύλη χοροχρονικού ταξιδιού σε μονό μήνα και σε μονό αριθμό…
 9. Σημαντικές αποφάσεις, ή αλλαγές παγκοσμίως θα ανακοινώνονται ή θα γίνονται σε μονούς μήνες, ή μονά έτη πχ. 2021 μόνο έτος και μονό άθροισμα, αν προσθέσετε έναν έναν αριθμό 2021=5.
 10. Ανεξήγητες εξαφανίσεις ανθρώπων θα πληθαίνουν… και θα επιστρέφουν με διαφορετικό DNA.
 11. Η επιστημονική ανακάλυψη για την παράλληλη πραγματικότητα φέρνει σαρωτικές εξελίξεις.
 12. Ανεξήγητα φαινομενα γίνονται… σε ερήμους. Εμφανίζονται ίχνη χαμένων πολιτισμών.
 13. Οι ξαφνικές αλλαγές διαθέσεων και η κυκλοθυμικότητα θα γίνει σύνηθες φαινόμενο. Όσοι δεν θα έχουν αφυπνιστεί θα επηρεάζονται από ηχητικές, μη ακουστικές, παρεμβάσεις με ανεπανόρθωτες συνέπειες για το περιβάλλον που θα ζουν. (Ξαφνικοί τσακωμοί, η ακόμη και σκοτωμοί).
 14. Σχέδιο παρεμβάσεων σε ιερά κείμενα θα αλλάξουν το νόημα των όσων ξέραμε… και θα αμφισβητηθούν δεδομένα αιώνων…
 15. Η ενοποίηση θρησκειών θα δημιουργήσει την νέα τάξη πραγμάτων!!
 16. Θα εμφανιστεί ρωγμή σε ταφικό χριστιανικό μνημείο. Είναι το σημάδι οργής και θα σκοτωθούν μαζικά άνθρωποι που ΔΕν θα έχουν επάνω τους το σταυρό…
 17. Η συγκέντρωση πλούτου θα αρχίσει απροκάλυπτα από τις 22 Μαΐου 2019. Γνωστό παγκόσμιο περιοδικό θα τους φανερώσει. Ο αριθμός τους θα διαβάζεται και από δεξιά και από αριστερά πχ 101.
 18. Η αρχή της οικονομικής κατάρρευσης θα έρθει όταν οι άνθρωποι θα πληρώνουν ούτε καν με κάρτα, αλλά με χρωματικούς δείκτες. Τρια νομίσματα θα κυριαρχήσουν παγκοσμίως. Το ένα εξ αυτών είναι κιτρινωπό, η χρυσό. Τα υπόλοιπα κράτη θα έχουν εσωτερικό νόμισμα για εσωτερική κατανάλωση.
 19. Οι μάγοι θα “βγουν” από σκοτάδια τους. Οι τελετές μαύρης μαγείας θα θεωρηθούν δικαίωμα θρησκευτικής λατρείας. Διαστρεβλωμένα σύμβολα και ανάποδοι Σταυροί θα κατακλύσουν τις αγορές. Τα πτώματα νεκρών δεν θα ανήκουν στις οικογένειες τους.
 20. Το μεγάλο όπλο αντίστασης των Ελλήνων είναι η πίστη τους (Σταυρός), η γλώσσα τους (εφόσον ομιλούν με θετικές λέξεις) και η γη τους.
 21. Ο πόλεμος για την εξόντωση χιλιάδων ανθρώπων με πρόφαση τον έλεγχο και τον πλούτο των εδαφών, δεν είναι το νέο. Ο πόλεμος για τον έλεγχο της “ψυχής” είναι γεγονός. Ο φόβος είναι η σφαίρα που θα εξοντώσει εκατομμύρια ανθρώπους.
 22. Φόβος θα απλωθεί στον κόσμο όταν θα δείτε να καίγεται σημαία με αστέρια. Το κράτος που θα πυροδοτήσει συνθήκες πολέμου έχει εθνόσημο με δικέφαλο αετό.
 23. Η αποίκηση πλανήτη σε πρώτη φάση, θα πραγματοποιηθεί με απόλυτη επιτυχία.
 24. Ασθένειες που ταλαιπωρούσαν τους ανθρώπους θα «σβήσουν» επειδή ανακοινώνονται πρωτοποριακές θεραπείες «εξαιρετικά απλές»….
 25. Σημαντικές αποφάσεις, ή αλλαγές παγκοσμίως θα ανακοινώνονται ή θα γίνονται σε μονούς μήνες, ή μονά έτη πχ. 2021 μόνο έτος και μονό άθροισμα, αν προσθέσετε έναν έναν αριθμό 2021=5.
 26. Οι ανεξήγητες εξαφανίσεις ανθρώπων θα δημιουργήσουν πανικό με την επιστροφή τους,..
 27. Κβαντικός υπολογιστής θα φανερωθεί ως επιστημονική ανακάλυψη και θα αποκαλυφθούν δεδομένα… όπως η παράλληλη πραγματικότητα!!!
 28. Η κυκλοθυμικότητα θα γίνει σύνηθες φαινόμενο όσων δεν θα έχουν αφυπνιστεί. Οι ξαφνικοί τσακωμοί θα διαφοροποιούν ανεπανόρθωτα τις συμπεριφορές. Η επαγγελματική εξέλιξη θα βασιστεί στο “πατάω επί πτωμάτων”.
 29. Στα ιερά κείμενα θα βρεθεί εξήγηση που αλλάζει τα δεδομένα αιώνων…
 30. Νέα δόγματα θρησκειών και αναγνωρίσεις σχισμάτων θα δημιουργήσει η νέα τάξη πραγμάτων.
 31. Ο Σταυρός των Χριστιανών θα αρχίσει να εξοργίζει… Αρχίζουν οι θρησκευτικές αλλαγές και γίνετε εμφανής η λύση του “ενός”…
 32. Θα ξεκινήσει ο διαχωρισμός των ανθρώπων σε υγιείς και «παθολογικούς» αλλού οι νέοι και αλλού οι μεγαλύτεροι ενώ αλλάζουν οι χώροι με τις παροχές στην υγεία τους …!!
 33. Θα «αλλάξουν» τα 7 θαύματα του κόσμου. Θα προστεθούν και αλλά που θα προκαλέσουν
 34. Θα νομιμοποιηθούν «σκοταδιστικά» κινήματα στο όνομα της απόλυτης Ελευθερίας.
 35. Τέσσερις ηγέτες είναι “γραμμένο” να φέρουν στα όρια του το ανθρώπινο γένος. Η επιβίωση του εξαρτάται απόλυτα από την προετοιμασία του…
 36. Τα σύνορα χωρών γύρω από την Μεσόγειο θα γίνουν θέμα συζητήσεων και ανταλλαγών με ακριβό κόστος. Το κάθε κράτος που θα θελήσει να μείνει όπως είναι… θα πληρώσει…
 37. Ο διακτινισμός της ύλης θα μαγέψει τους επιστήμονες. Θα αλλάξουν οι ταχύτητες μεταφοράς.
 38. Η θάλασσα θα αποτελέσει καταφύγιο για την «ίδια την ζωή». Θα φανερωθεί μεγαλειώδη κατασκευή κάτω από το νερό.
 39. Η Ενεργειακή Εναλλακτική Ιατρική φέρνει την ίαση σε σοβαρές ασθένειες.

Διαβάστε επιβεβαιώσεις προβλέψεων ΕΔΩ