Ιωάννινα: Βραδιά χορού”Πολύπτυχο”

Το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών παρουσιάζει την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 και ώρα 9:30 μ.μ, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» τη βραδιά χορού Π  ο  λ  ύ  π  τ  υ  χ  ο.

 

Πρόκειται για μια παραγωγή της Ανώτερης Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής Χορού «Κέντρο Χορού & Τεχνών – Τατιάνα Λοβέρδου».

 

Η νέα γενιά χορευτών συναντά έμπειρους δημιουργούς με σκοπό να αναδείξουν τις πολλαπλές πτυχές της έκφρασης και της τεχνικής. Πολυδιάστατες δημιουργίες ταξιδεύουν το θεατή μέσα από ποικίλες χορογραφικές ματιές. Ένα ευρύ φάσμα μουσικών, από τον Beethoven έως τον Arvo Part – υποστηρίζει, στερεώνει και διαπλέκεται με την έμπνευση των χορογράφων.

Οι χορευτές της Επαγγελματικής Σχολής ερμηνεύουν τις χορογραφίες με τη συνείδηση του επαγγελματία χορευτή που πατά με στέρεα βήματα τη γέφυρα που συνδέει την εκπαίδευση με την τέχνη.

 

Χορογραφούν:     Γιάννης Αντωνίου, Τίμος Ζέχας, Τατιάνα Λοβέρδου, Ελένη Πανταζάτου.

Χορεύουν:             Παναγιώτης Βαφειάδης, Ανναθαλία Καράμπελα, Μαρία Κίκινα, Νίκολα Μικέλη, Αναστασία Νικοπούλου, Κωνσταντίνα Ντιναπόγια, Χρύσα Ράπτη, Γεωργία Σακκά.

Μουσική:              Johann Sebastian Bach, Ludwig van Beethoven, Cyril Morin, Astor Piazzola, Arvo Part, Hans Zimmer.

 

In the Mood #1

Με βάση την κλασσική γραμμή του μπαλέτου, στο In the Mood #1 το σώμα αναδεικνύει την αρμονία και τη δεξιοτεχνία του και καλείται να εκφράσει τις άπειρες επιλογές του στο χώρο μέσα από τη μαγική μουσική του Astor Piazzola.

 

Ομαδική Χορογραφία

Υπό την επιμέλεια της Ελένης Πανταζάτου.

 

Blue  Bird

Βασισμένο στην αρχική χορογραφία του Marius Petipa από το περίφημο μπαλέτο Η Ωραία Κοιμωμένη, υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Αντωνίου.

 

Manifold