Ιωάννινα: Μέτρα για τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο του Δήμου

Συνάντηση με τους εργαζόμενους του εργοταξίου είχε σήμερα πριν την έναρξη της πρωινής βάρδιας (6 π.μ.) ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Βασίλης Ζωγράφος ενώ ανάλογη με τους εργαζόμενους της νυχτερινής βάρδιας είχε γίνει χθες από τον αντιδήμαρχο Βαγγέλη Πήχα.
Σκοπός των συναντήσεων αυτών οι οποίες θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες ήταν η συζήτηση με όλους τους εργαζόμενους για τα μέτρα προστασίας που πρέπει να λαμβάνουν εξ αιτίας των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν δημιουργηθεί από τον κορωνοιό.
Οι εργαζόμενοι του Δήμου δείχνουν υψηλό βαθμό υπευθυνότητας και εκτελούν με μεγάλο ζήλο τα καθήκοντά τους και σε αυτό το δύσκολο διάστημα.
Πρόκειται άλλωστε για νευραλγικές υπηρεσίες που αφορούν στην υγεία όλων, την εικόνα της πόλης και την βελτίωση της καθημερινότητας.
Ο αντιδήμαρχος Βαγγέλης Πήχας και ο Γενικός Γραμματέας Βασίλης Ζωγράφος συζήτησαν τα επιπλέον μέτρα που πρέπει να λαμβάνουν ενώ τονίστηκε ότι υπάρχουν όλα τα απαραίτητα υλικά προστασίας, όπως μάσκες, γάντια και αντισηπτικά και συζητήθηκε η κατανομή τους ανά εργαζόμενο, απορριμματοφόρο και πλήρωμα οχήματος.
Οι εργαζόμενοι συζήτησαν τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοιό και καταγράφηκαν τα προβλήματα που υπάρχουν.
Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν επίσης για τους τρόπους απολύμανσης του εργοταξίου όπως και για την απολύμανση που πρέπει να γίνεται στις καμπίνες των απορριμματοφόρων.
Τέλος ενημερώθηκαν για τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων, στο Ελευθεροχώρι οι οποίες έχουν τεθεί σε εφαρμογή αυτό το διάστημα.