Στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού συμμετέχει ο Δήμος Πρέβεζας

Ο  Δήμος Πρέβεζας συμμετέχει και φέτος στην  Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού   Βe-Activ (Nα είστε ενεργοί) και από 23-30 Σεπτεμβρίου διοργανώνει δράσεις ψυχαχωγίας και αθλητισμού που απευθύνονται σε όλους τους δημότες ανεξαρτήτως ηλικίας και σκοπό έχουν να  κάνουν την κίνηση τρόπο ζωής.

 

Κάθε αθλητικός χώρος, κάθε γειτονιά, ακόμη και χώροι εργασίας  με τη συνεργασία αθλητικών φορέων, σωματείων και άλλων ιδιωτικών φορέων θα  φιλοξενήσουν  από τουρνουά μπάσκετ μέχρι άρση βαρών και ποδόσφαιρο  με  ελεύθερη συμμετοχή για όλους.

 

Η αθλητική εβδομάδα ξεκινά  με  το 1ο Διεθνές Τουρνουά   PETANQUE (ΑΜΠΑΛΙ ) που θα διεξαχθεί από 23-25 Σεπτεμβρίου  στην πόλη μας ,ενώ  από Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου έως  Κυριακή 2 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί  Τουρνουά Τένις.

 

Καθημερινά δε,  θα  πραγματοποιούνται   δράσεις και στις τρεις Δημοτικές Ενότητες

( Πρέβεζας, Ζαλόγγου και Λούρου) για τις οποίες θα υπάρχει έγκαιρη ενημέρωση .

Περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές στο Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Πρέβεζας, τηλ.2682025325.

 

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Νίκος Γεωργάκος δήλωσε:

«Ο Δήμος μας σε συνεργασία με αθλητικούς φορείς και σωματεία συμμετέχει και φέτος στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού. Στόχος μας είναι να  ενεργοποιήσουμε τους δημότες μας και ο καθένας από μας να  βάλει την άσκηση στη ζωή του. Ζούμε σε έναν  τόπο που προσφέρει  δεκάδες  πανέμορφα σημεία για περίπατο, ήπια άσκηση και αθλητισμό. Η Εβδομάδα αυτή  ας αποτελέσει την  αφορμή να   κάνουμε το πρώτο βήμα και να  περάσουμε ποιοτικό χρόνο  με τον εαυτό μας ή με την παρέα  μας. Μένουμε ενεργοί, βάζουμε την κίνηση στην καθημερινότητά μας ,χαιρόμαστε τη φύση και κερδίζουμε μια καλύτερη ζωή».