Άγιε μου Βασίλη σε παρακαλώ, να ‘ναι το 2022 φυσιολογικό..

Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά για τις εορταστικές ημέρες, με υγεία για σας και τις οικογένειές σας.

Είναι γεγονός οτι ούτε αυτές τις μέρες μας άφησαν να χαρούμε όσο θα θέλαμε τις γιορτές, και απο ότι φαίνεται, μετά και την μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες, θα αργήσουμε να… ξαναδούμε φώς. Όμως να θυμάστε κάτι! Φώς θα δούμε. Όπως λέει και ο μέντοράς μου, να είναι καλά πάντα κι ας είναι μακριά, το Φώς πάντα νικά το σκοτάδι..Με αυτή την ελπίδα θα πορευτούμε το 2022. Άλλωστε οι Άγιες Ημερες που διανύουμε έιναι οι μέρες της Αγάπης και της Ελπίδας. Και αυτό δεν μπορεί να μας το πάρει κανείς ποτέ.

Σήμερα είναι η μέρα του απολογισμού. Του προσωπικού μας απολογισμού. Ο καθένας που θέλει, αλλα και που μπορεί, θα τον κάνει και θα βγάλει τα συμπεράσματα του. Σήμερα δεν θα γίνει καμία αναφορά σε κορωνοϊό, πολιτικούς κλπ. Άλλωστε μπουχτίσαμε σε τέτοιο βαθμό το 2021, που πραγματικά δεν θα λείψουν σε κανέναν.

Σας μεταφέρω ένα μύνημα αισιοδοξίας, όχι με τη μορφή ευχολογίου για τον καλό χρόνο, αλλά επειδή αυτό νιώθω αυτές τις τελευταίες ώρες του 2021. Θα τα καταφέρουμε!!Η ζωή μας θα επιστρέψει στα επιπεδά της προ covid εποχής. Μέσα στο 2022!!

Θα μας γίνει όμως και μάθημα ζωής! Ότι τίποτα δεν είναι και δεν πρέπει να είναι δεδομένο.Γιαυτό πρέπει να ζούμε την κάθε μέρα μας ξεχωριστά, να λέμε σ΄αγαπώ σε όσους αισθανόμαστε να το πούμε, ή συγνώμη σε όσους έχουμε βλάψει. Τώρα που είμαστε εδώ. Να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι ως άνθρωποι πρώτα. Σε όλα τα επίπεδα. Αύτα είναι που μετράνε στην τελική.

Σκύβω το κεφάλι με σεβασμό και αποτίω φόρο τιμής σε όλους εκείνους τους συνανθρώπους μας που έχασαν τη ζωή τους αυτή τη διετία. Σε όλους ανεξαιρέτως. Εμείς που ίσως και λόγω τύχης μένουμε πίσω,πρέπει να φροντίσουμε να μην ξεχαστούν. Ο καθένας για τον δικό του άνθρωπο και όλοι μαζί για όλους.

Και όταν θα βγούμε απο αυτό το τούνελ, θα μπορούμε να αξιολογήσουμε τα πράγματα αλλιώς. ..

Σας εύχομαι μια καλή χρονιά και ο  Άγιος Βασίλης ας πραγματοποιήσει την ευχή του τίτλου !!!

Τα λέμε του χρόνου!!!